Φάνης Λαμπρόπουλος: «Το βασικότερο κέρδος στην αναγνωρισιμότητα είναι ότι με κερνούν σουβλάκια»
Media

Φάνης Λαμπρόπουλος: «Το βασικότερο κέρδος στην αναγνωρισιμότητα είναι ότι με κερνούν σουβλάκια»

Τι έχει κερδίσει ο Φάνης Λαμπρόπουλος από τότε που τον αναγνωρίζουν στον δρόμο; Έχασε ποτέ τον έλεγχο λόγω δημοσιότητας και τι πιστεύει για τα όρια που κάποιοι θέλουν να βάζουν στη σάτιρα; Ο ίδιος απαντά σε όλα...

Τι κέρδισες από την αναγνωρισιμότητα;

Το βασικότερο κέρδος είναι ότι με κερνούν σουβλάκια στα σουβλατζίδικα που συχνάζω.

Ένιωσες κάποια στιγμή ότι χάνεις τον έλεγχο λόγω της δημοσιότητας;

Αν εννοείς το ότι κάνω μπάνιο με γάλα καρύδας και ροδοπέταλα, ότι έχω απαιτήσει από τον ΑΝΤ1 το στούντιο που γυρίστηκε το «Dancing» να γίνει το καμαρίνι μου, ότι δεν επιτρέπω σε κανέναν να με φωτογραφίζει και ότι πλέον απαντάω σε όλους μέσω αντιπροσώπου (αυτός που σου δίνει τη συνέντευξη αυτή τη στιγμή). Όχι, δεν το ένιωσα ποτέ, είμαι πολύ ταπεινός ως άνθρωπος και δεν θα επέτρεπα ποτέ να μου συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο αυτοσαρκασμός είναι άμυνα;

Επιτέλους και μια ποδοσφαιρική ερώτηση! Δεν ξέρω αν είναι άμυνα, οι φίλοι μου όταν πάμε για μπάλα, πάντα με βάζουν και κάθομαι τερματοφύλακας.

Τι δεν μπορείς να παρακολουθήσεις στην ΤV;

Τα δελτία καιρού. Δεν μου αρέσει καθόλου να ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον.

Υπάρχουν όρια στη σάτιρα;

Γενικά είμαι κατά των ορίων. Το θέμα της σάτιρας είναι τεράστιο, αλλά, για να είμαι ειλικρινής πιστεύω ότι η σάτιρα στην Ελλάδα έχει πεθάνει εξαιτίας των πολιτικών. Έχεις δει καλύτερη σάτιρα από το ελληνικό Κοινοβούλιο; Μας πήραν τη δουλειά για τα καλά! Η καλύτερη σάτιρα παράγεται πλέον από τους ίδιους τους πολιτικούς, οπότε για ποια όρια μου μιλάς; Το έχουμε τερματίσει.

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved