«Τα πέντε κλειδιά» της Μαντά με πρωταγωνίστρια την κόρη της Λίλας Καφαντάρη, Ηλιάνα Μαυρομάτη
Media

«Τα πέντε κλειδιά» της Μαντά με πρωταγωνίστρια την κόρη της Λίλας Καφαντάρη, Ηλιάνα Μαυρομάτη

Με μεγάλη προσοχή τόσο η Ρένα Ρίγγα όσο και η Λένα Μαντά, αλλά και ο ΑΝΤ1 Κύπρου, προετοιμάζουν τη νέα σειρά «Τα πέντε κλειδιά» που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Λένας Μαντά και αναμένεται του χρόνου να προβληθεί και από τον ΑΝΤ1 Ελλάδας.

Η συγγραφέας, άλλωστε, έθεσε εξαρχής τον όρο η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου να γίνει με μεγάλη προσοχή και να τηρηθούν κάποιες εγγυήσεις ποιότητας όσον αφορά την επιλογή του καστ και τον τρόπο που θα υποστηριχτεί το σίριαλ. Μάλιστα, έχει συμβουλευτικό ρόλο και στη δημιουργία του σεναρίου, που υπογράφει η Ρένα Ρίγγα.

Για τη σκηνοθεσία έχει επιλεγεί το δίδυμο Ρέινα Εσκενάζυ και Κώστας Χριστοφόρου, ενώ για την Κυβέλη, δηλαδή τον πρωταγωνιστικό ρόλο, έχει ήδη συμφωνήσει η Ηλιάνα Μαυρομάτη, μιας και η Λένα Μαντά είχε την επιθυμία να την υποδυθεί ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο. Μέσα σ' αυτή την εβδομάδα πραγματοποιούνται οντισιόν για να επιλεγούν οι υπόλοιποι ηθοποιοί που θα συμπληρώσουν το καστ.

Αρχικά έγινε μία επαφή με τον Γιάννη Στάνκογλου, ωστόσο οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν εντέλει να συμμετέχει. Παράλληλα, διερευνητικές επαφές έχουν γίνει με τον Αλέξη Γεωργούλη και τον Αλέξη Γεωργούλη, αλλά ακόμη οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί και τίποτα δεν διασφαλίζει τη συμμετοχή τους στη σειρά.
Πηγή: Μytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved