Media

«Μπρούσκο»: Ο γάμος, οι αμφιβολίες και το όνειρο που συνδέει Ματθαίο και Αναστασία

Η Δάφνη επιπλήττει τον Μηνά, καθώς έχει μεταφέρει την είδηση του γάμου του Μανωλιού με απότομο κι άγαρμπο τρόπο στην Κωνσταντίνα, σοκάροντας την. Η τιμωρία της Δάφνης όμως δεν σταματάει εκεί.

Θέλοντας να δώσει ένα γερό μάθημα στον Μηνά, του καλλιεργεί την αμφιβολία ότι μπορεί να είναι στείρος. Στο μεταξύ, ο Μανωλιός, μετά την άρνηση του Μηνά να τον παντρέψει, ψάχνει αγωνιωδώς για κουμπάρο της τελευταίας στιγμής. Σε μια στιγμή ευαισθησίας πάει να δει την Κωνσταντίνα, η οποία τον διώχνει, αφού πρώτα εκφράσει την πίκρα της για τον άνανδρο τρόπο που της φέρθηκε.

Παράλληλα, ο Μανωλιός περιμένοντας τη νύφη στην εκκλησία, δείχνει μετανιωμένος για το γάμο που πάει να κάνει. Ο Μηνάς καταφθάνει αναστατωμένος φέρνοντας άσχημα μαντάτα για τον Μανωλιό, ο οποίος φέρνει την αναστάτωση στους πάντες, με το που τελειώνει ο γάμος του. Στον Μηνά έχει μπει για τα καλά ο φόβος της στειρότητας με βάσει το ιστορικό του με τη Βασιλική, γι' αυτό και επισκέπτεται ένα γιατρό για εξετάσεις. Η Αναστασία για μια ακόμα φορά λυγίζει και προτείνει στον Ματθαίο να είναι ξανά μαζί, ενώ ένα σημαδιακό όνειρο γίνεται αφορμή ν' ανησυχήσει η Αναστασία για τη ζωή του Ματθαίου, αποδεικνύοντας ότι η φλόγα της αγάπης εξακολουθεί να καίει ακόμη βαθιά.


Εκείνος εξακολουθεί να βιώνει τη μελαγχολία του χωρισμού του με την Αναστασία και προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του, «βγαίνοντας» με μια κοπέλα που εργάζεται στο κτήμα Δημοσθένους. Την ίδια στιγμή, στην Κύπρο, μια σειρά από περίεργες συμπτώσεις οδηγούν τον Χρήστο στην ανακάλυψη του χαμένου όπλου του... μέσα στη κατάψυξη κι εξαγριωμένος ζητάει από την Αλίκη να χωρίσουν και, παρά τις παρεμβάσεις όλων, ο ίδιος παραμένει ανένδοτος. Και ενώ η συμφωνία με του Ιταλούς έχει μπει σε καλό δρόμο, οι Ματθαίοι πρέπει να πάνε στα Χανιά για να συνεννοηθούν με τους Γιαννακάκηδες τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας.
Στο μεταξύ ο Νεκτάριος, πιεσμένος από τη σχέση του με την Αλεξάνδρα, αποφασίζει να μιλήσει στη Δήμητρα.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved