«Με αγάπη»: Τι έχει ετοιμάσει η Μαρί Κυριακού;
Media

«Με αγάπη»: Τι έχει ετοιμάσει η Μαρί Κυριακού;

Όλα όσα έχει ετοιμάσει για την εβδομάδα αυτή η Μαρί Κυριακού

Την παράδοση των επιταγών από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν μέσω της τηλεφωνικής «ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ» σε εκπροσώπους 11 Ιδρυμάτων, Σωματείων και Οργανώσεων παρουσιάζει η Μαρί Κυριακού τη Δευτέρα 30 Μαΐου.

Το κάπνισμα αποτελεί σίγουρα μια από τις πιο βλαβερές συνήθειες για τον ανθρώπινο οργανισμό! Την Τρίτη 31 Μαΐου η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» μας μιλάει για το κάπνισμα στην εφηβεία αλλά και πώς οι γονείς μπορούν να αποτρέψουν τα παιδιά τους από αυτή τη συνήθεια.

Την Τετάρτη 1 Ιουνίου η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει την Ομάδα Δράσης Καισαριανής. Πρόκειται για μια εθελοντική κίνηση κατοίκων της περιοχής με σκοπό να βοηθήσουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη, μέσα από τις δωρεάν δράσεις που οργανώνουν.

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει τον Σύλλογο «Ορίζοντες». Σκοπός του Συλλόγου είναι να παρέχει οικονομική και ψυχολογική βοήθεια σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει μια διαφορετική θεατρική παράσταση της Ελληνικής Εταιρείας εθελοντών και ασθενών της νόσου πάρκινσον «Επίκουρος-κίνηση». Στόχος της παράστασης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη νόσο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved