Η Μαυρομάτη έφυγε, η Κλαψινού… ήρθε
Media

Η Μαυρομάτη έφυγε, η Κλαψινού… ήρθε

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η επιλογή των ηθοποιών που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, που βασίζεται στο βιβλίο της Λένας Μαντά, «Τα πέντε κλειδιά». 

Το σκηνοθετικό δίδυμο Ρέινα Εσκενάζυ - Κώστα Χριστόφορου, οι σεναριογράφοι Ρένα Ρίγγα και Κώστας Βαζάκας και η συγγραφέα ς Λένα Μαντά, που επιβλέπει τα στάδια υλοποίησης, βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις με τους ανθρώπους του καναλιού για να γίνουν πολύ προσεκτικά τα βήματα για τη δημιουργία του σίριαλ.

Ενώ μέχρι πριν από λίγες ημέρες θεωρούνταν σχεδόν βέβαιο ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο, την Κυβέλη, θα ερμηνεύσει η Ηλιάνα Μαυρομάτη, τελικά η ηθοποιός δεν τα βρήκε στα οικονομικά με την παραγωγή και τον ρόλο θα ενσαρκώσει η Κωνσταντίνα Κλαψινού.

Παράλληλα, λίγο πριν από την τελική συμφωνία βρίσκονται οι ηθοποιοί Τόνυ Δημητρίου, Νίκος Αναδιώτης, Αχιλλέας Γραμματικό π ούλο ς, Νίκος Πουρσανίδης, Αλέκος Συσσοβίτης, Παναγιώτης Μπουγιούρης, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε σε έναν βασικό ρόλο και τον Αντώνη Καφετζόπουλο. Την κολλητή φίλη της Κυβέλης θα υποδυθεί η Μαρία Παπαφωτίου, ενώ για βασικούς ρόλους συζητούν επίσης και οι Ελίνά Γιαννάκου και Κωνσταντίνα Τζώρτζη.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved