Έκανε οντισιόν για τα Δίδυμα Φεγγάρια και τον πήρανε στο Μπρούσκο!
Media

Έκανε οντισιόν για τα Δίδυμα Φεγγάρια και τον πήρανε στο Μπρούσκο!

Εδώ και μερικά επεισόδια τον βλέπουμε στο Μπρούσκο. Πώς προέκυψε η συνεργασία του με τη σειρά και πώς αποφάσισε να ενταχθεί σ' αυτή; Όλο το… παρασκήνιο.

«Είχα πάει στην ακρόαση για τα Δίδυμα Φεγγάρια και είχαμε κάνει ένα δοκιμαστικό με τον Ανδρέα Γεωργίου. Περίμενα δύο μήνες μήπως με ειδοποιήσουν, πράγμα που δεν έγινε ποτέ. Παρ' όλα αυτά, πριν από τρεις εβδομάδες χτύπησε το τηλέφωνο μου από τον Ανδρέα Γεωργίου, που μου έκανε πρόταση για το Μπρούσκο. Πήρα μεγάλη χαρά και είπα το «ναι», χωρίς δεύτερη σκέψη» τόνισε στο Mytv ο Mανώλης Κλωνάρης.

-Παρακολουθούσες τη σειρά τα προηγούμενα χρόνια;

«Όποιος πει ότι δεν έχει δει ποτέ Μπρούσκο λέει ψέματα. Οι ανατροπές της Βάνας Δημητρίου στο σενάριο έχουν πολύ ενδιαφέρον και μας κρατάνε όλους, ηθοποιούς και τηλεθεατές, σε μεγάλη αγωνία.»

- Πες μας δυο λόγια για τον ρόλο που ενσαρκώνεις...

«Ο Αλκιβιάδης είναι ένας σοβαρός νέος, φι-λόδοξος δικηγόρος και, φυσικά, με πολλά απωθημένα, καθώς στο σχολείο ο Σήφης Γιαννακάκης τον κλείδωνε στις τουαλέτες για καμιά ώρα και μετά τον άφηνε νηστικό, αφού του έπαιρνε το φαγητό στο διάλειμμα.»

- Η Άλκηστη έχει εξομολογηθεί πως δεν υπάρχει έρωτας ανάμεσα σε εκείνη και τον Αλκιβιάδη. Εκείνος τι συναισθήματα τρέφει για τη σύζυγο του;

«Η σχέση του Αλκιβιάδη με την Άλκηστη μου θυμίζει τη σχέση του Τόρβαλντ και της Μόρας από το Κουκλόσπιτο του Ιψεν. Την αγαπάει, την προσέχει και τη θαυμάζει πολύ.»

- Μέχρι στιγμής ο Αλκιβιάδης δεν έχει αντιληφθεί το ενδιαφέρον του Σήφη για την Άλκηστη. Θα καταλάβει πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα τους;

«Αντιλαμβάνεται το φλερτ από πλευράς Σήφη, είναι άνετος μ' αυτό, αλλά δεν πιστεύει ότι η γυναίκα του θα τον πληγώσει... Της έχει εμπιστοσύνη.»

-Ποια αναμένεται να είναι η αντίδραση του όταν το μάθει;

«θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα με τον Σήφη. Δεν ξέρω αν θα αντέξει και άλλη «ήττα» από τον Σήφη.»

-Θα δούμε τον Σήφη και τον Αλκιβιάδη να έρχονται σε αντιπαράθεση;

«Ο Αλκιβιάδης ξέρει πότε πρέπει να μιλάει και πότε πρέπει να σιωπά. Προς το παρόν, αυτό που βλέπουμε είναι ότι απλώς θέλει να έχει από κοντά τον Σήφη. Ο Αλκιβιάδης έχει τεράστια υπομονή, δεν θα αντιδράσει άμεσα.»

-Θα διεκδικήσει την Άλκηστη μέχρι το τέλος;

«Δεν του αρέσει καθόλου να του παίρνουν ό,τι θεωρεί δικό του. Και η Άλκηστη γι' αυτόν είναι ένα τρόπαιο το οποίο δεν είναι διατεθειμένος σε καμία περίπτωση να χάσει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved