Ο «Ανειδίκευτος εργάτης» κάνει πρεμιέρα
Media

Ο «Ανειδίκευτος εργάτης» κάνει πρεμιέρα

Πώς είναι η καθημερινότητα ενός μυδοκαλλιεργητή;

Ποια η επικινδυνότητα και πόσο σκληρές οι συνθήκες στα εργοτάξια των δημόσιων έργων; Έχει μυστικά το επάγγελμα του τυροκόμου;

Ο «Ανειδίκευτος εργάτης» επιστρέφει. Από το Σάββατο 4 Ιουνίου και κάθε Σάββατο, ο Σπύρος Χαριτάτοςμας δείχνει την άλλη πλευρά στην αναζήτηση εργασίας. Στον αγώνα για το μεροκάματο, πτυχία και βιογραφικά μπαίνουν στην άκρη, όπως καταγράφεται με πρωτόγνωρο για την ελληνική τηλεόραση ρεαλισμό στο βιωματικό ντοκιμαντέρ.

Σε μια εποχή συνεχών και αιφνιδιαστικών μεταβολών, η ξαφνική απώλεια εργασίας αντιμετωπίζεται με την αναζήτηση μίας καινούριας εκεί, όπου οι ευκαιρίες υπάρχουν ακόμα.

Κάθε εβδομάδα, ο Σπύρος Χαριτάτος πηγαίνει ΟΠΟΥ υπάρχει μεροκάματο και συναντά την καθημερινότητα, τις προκλήσεις και τις συνθήκες επαγγελμάτων της «διπλανής πόρτας». Για μία ή και περισσότερες βάρδιες εργασίας, δουλεύει χωρίς εξειδίκευση σε απόλυτα πραγματικές συνθήκες σε φάρμα αγελάδων, σε κτηνοτροφική μονάδα, στην καλλιέργεια και συγκομιδή πατάτας, ενώ βιώνει την εμπειρία του βοσκού και άλλων επαγγελμάτων που θα προκαλέσουν έκπληξη και ενδιαφέρον στους τηλεθεατές.

«Ανειδίκευτος εργάτης» με τον Σπύρο Χαριτάτο, πρεμιέρα Σάββατο 4 Ιουνίου, στις 15:30

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved