Όλες οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων της σειράς «Χωρίς εσένα»
Media

Όλες οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων της σειράς «Χωρίς εσένα»

Πολλές οι εξελίξεις που θα υπάρξουν στα νέα επεισόδιο της σειράς «Χωρίς εσένα».

Ο Γιάννης θυμώνει με τη Νάντια που δεν του είπε την αλήθεια για τον πατέρα του και χωρίζουν. Την ίδια στιγμή η Εύα μαθαίνει ότι ο Γιώργος δε μπορεί να κάνει παιδιά ενώ η Αλεξάνδρα και ο Στάθης προσπαθούν να την πείσουν να μην πει στον Γιώργο την αλήθεια και να μεγαλώσει το παιδί της μαζί του. Ο Δημήτρης μαθαίνει από το Στάθη ότι ο Γιάννης μένει με το Μιχάλη ενώ η Έλενα ζητά από το Μιχάλη να της γνωρίσει το γιο του, πλησιάζοντας τον έτσι περισσότερο. Η Άννα παρακαλεί το Μιχάλη να βοηθήσει να τα ξαναβρούν ο Γιάννης με τη Νάντια αλλά ο Γιάννης δείχνει αποφασισμένος. Η Μαρία δε μπορεί να διαχειριστεί την απομάκρυνση του γιου της και ξεσπάει στο Δημήτρη και στη Λήδα. Η Εύα αποφασίζει να πει την αλήθεια για το παιδί στο Γιώργο, μη μπορώντας να κρατήσει ένα τέτοιο μυστικό. Ενώ ο Δημήτρης θέλοντας να ισορροπήσει την κατάσταση συναντά το Μιχάλη.

Ο Δημήτρης πιάνει τον Μιχάλη και τον παρακαλεί αν μεσολαβήσει στον Γιάννη, να δεχτεί να ακούσει την Μαρία. Του λέει πως φοβάται για την υγεία της, είναι σε άθλια κατάσταση. Ο Μιχάλης του λέει πως θα κάνει ότι μπορεί, αλλά δεν υπόσχεται τίποτα, αφού ο Γιάννης, δεν θέλει πια καμία σχέση με τη μάνα του. Η Εύα δεν μπορεί να χαρεί τίποτα, μετά την αποκάλυψη πως το παιδί είναι 90% του Στάθη. Ο Γιώργος χαρούμενος της λέει να ψάξουν για σπίτι, αυτή όμως δεν έχει όρεξη για τίποτα βάζοντας σε σκέψεις τον Γιώργο, που φοβάται πως έχει μετανιώσει που δέχτηκε να τον παντρευτεί. Η Άννα μπαίνει στη διαδικασία να ψάξει και για δεύτερη δουλειά, αφού τα οικονομικά της πάνε από το κακό στο χειρότερο, την ίδια στιγμή που ο σεφ της εκπομπής της Εύας τους παρατάει σύξυλους στη μέση της σεζόν για να πάει σε ανταγωνιστική εκπομπή με μεγαλύτερο μισθό. Ο Γιάννης γνωρίζει την Έλενα και γοητεύεται σε βαθμό έρωτα. Η φιλική της διάθεση τον μπερδεύει και πιστεύει πως της αρέσει κι αυτής. Η Νάντια το μαθαίνει από την Χριστίνα.

Η Φοίβη, προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Δημήτρη, αλλά η Κάτια, άγνωστο γιατί, αντί να βοηθήσει προσπαθεί με κάθε τρόπο να σταθεί εμπόδιο σε οποιαδήποτε πιθανή συνάντηση τους. Εμπόδια όμως συναντά συνεχώς και η Άννα που πελαγωμένη στα οικονομικά προβλήματα της, καταφέρνει τελικά με την πολύτιμη βοήθεια της Αλεξάνδρας να κλείσει ραντεβού με το Στάθη προκειμένου να την προσλάβει στην πρωινή εκπομπή. Κι ενώ η Εύα συνεχίζει να αντιμετωπίζει διλήμματα που πρέπει να λύσει σε σχέση με το παιδί που κυοφορεί, ο Γιάννης σίγουρος ότι αρέσει στην Έλενα ζητάει συμβουλές από τον Μιχάλη για το πώς θα καταφέρει να την προσεγγίσει. Οι συμβουλές όμως αντί να λύσουν τα προβλήματα θα φέρουν ακόμα περισσότερα μπερδέματα και μεγάλη απογοήτευση στον ίδιο. Το ίδιο απογοητευμένη όμως νιώθει απ αυτόν και η Μαρία, που δεν μπορεί ακόμα, μετά από τόσο καιρό να προσεγγίσει το γιο της.

Η Μαρία συναντιέται τυχαία με τον Γιάννη στο νοσοκομείο. Προσπαθεί να τον πλησιάσει, αλλά αυτός της μιλάει απότομα. Η Εύα γίνεται έξαλλη με τον Γιώργο, νομίζοντας πως αυτός έδωσε στη δημοσιότητα την είδηση πως είναι πατέρας του παιδιού της και παντρεύονται. Ο Γιώργος φυσικά δεν έχει ιδέα. Αναρωτιούνται ποιος είχε το θράσος να βγάλει προς τα έξω μια τέτοια είδηση. Η Εύα δεν αργεί να καταλάβει ποια το έκανε και επιτίθεται φραστικά στην Αλεξάνδρα. Η Άννα πάει σαν υποψήφια για τη θέση της σεφ, που την πρότεινε η Αλεξάνδρα. Η πρώτη επαφή με τον Στάθη, δεν είναι καθόλου θετική, καθώς ο Στάθης της λέει στα ίσα, πως δέχτηκε να τη δοκιμάσει, μόνο για χάρη της Αλεξάνδρας. Η Εύα θίγεται και η συνάντηση τελειώνει άδοξα. Ωστόσο για πρώτη φορά, Εύα και Αλεξάνδρα δείχνουν να συμφωνούν σε κάτι, κι αυτό είναι η πρόσληψη της Άννας στην εκπομπή. Ο Γιώργος κάνει πρόταση γάμου στην Εύα on air. Ενώ ο Δημήτρης δέχεται μια απροσδόκητη επίσκεψη. Της αδελφής του, Φοίβη.

Η Εύα δέχεται την πρόταση γάμου που της κάνει ο Γιώργος στον αέρα της εκπομπής. Ο Δημήτρης συγκινημένος συναντιέται μετά από χρόνια με την αδερφή του, την Φοίβη και ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ότι η Κάτια προσπαθούσε να αποτρέψει αυτή τη συνάντηση. Η Αλεξάνδρα με απειλές πείθει τον Στάθη να προσλάβει την Άννα. Η Κάτια προτείνει στην Μαρία να ζητήσει την βοήθεια του Μιχάλη στο θέμα του Γιάννη. Η Μαρία ακολουθεί την συμβουλή της και πράγματι όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Γιάννη στο σπίτι του Μιχάλη, εκείνος την υπερασπίζεται. Στο μεταξύ ο Μιχάλης ζητάει από την αεροσυνοδό να βγουν, αλλά τα ίδια σχέδια ακριβώς έχει και ο Γιάννης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved