Δήλωση-«βόμβα» του Βουγιούκα για «Μπρούσκο»: «Έπρεπε το φινάλε του ήρωά μου να ήταν καλύτερο»
Media

Δήλωση-«βόμβα» του Βουγιούκα για «Μπρούσκο»: «Έπρεπε το φινάλε του ήρωά μου να ήταν καλύτερο»

Ο Ανδρέας Βουγιούκας λίγο μετά την αποχώρησή του από το «Μπρούσκο» «ανοίγει» τα χαρτιά του.

Ανδρέα αποχώρησες από το «Μπρούσκο» προς έκπληξη όλων. Τι έχει συμβεί;

«Έκλεισε ο κύκλος με το Μπρούσκο και ανοίγει ένας καινούργιος σιγά σιγά. Σε όλες τις δουλειές, σε όλες τις συνεργασίες όταν κάτι νιώθεις πως πρέπει να κλείσει, θα πρέπει να κλείσει. Άλλωστε η μεγάλη προβολή στη τηλεόραση αν δε βασίζεται σε συγκεκριμένες προοπτικές “καίει” τον ηθοποιό. Ο κόσμος καλύτερα να επιθυμεί να σε δει παρά να σε βαρεθεί», δήλωσε στο Altsantiri.

Πιστεύεις ότι το «Μπρούσκο» έπρεπε να ρίξει αυλαία;

«Ναι το έχω πει αυτό γενικότερα. Θα μιλήσω για μένα και θα πω ότι ο δικός μου ρόλος είχε φτάσει στο πικ του. Θα έπρεπε ή να μπουν κάποιες ιστορίες, να γίνει κάποια αλλαγή ο ρόλος στο στόρι ή θα έπρεπε να κλείσει ευχάριστα και ωραία. Από τη στιγμή όμως που με τη σεναριογράφο (Βάνα Δημητρίου) διαφωνούσαμε σε κάποια κομμάτια όσο αναφορά την εξέλιξη του ήρωα επέλεξα να σταματήσω. Είναι σεβαστή η άποψη της Βάνας, είναι τόσα χρόνια μέσα σε αυτόν τον χώρο. Η δική μου άποψη είναι ότι το Μπρούσκο, το μετέφερα και στην παραγωγή είναι ότι θα έπρεπε να τελειώσει φέτος. Πάει πολύ για τέταρτη χρονιά.Βέβαια, ο τηλεθεατής είναι αυτός που θα κρίνει. Εύχομαι να πάνε καλά γιατί αγαπάω όλους τους συναδέλφους. Πιστεύω όμως ότι θα έπρεπε να υπάρξει φινάλε αν όχι πέρυσι, τουλάχιστον φέτος».

Την Πέμπτη στην Ελλάδα προβλήθηκε το επεισόδιο όπου παντρεύτηκες και έφυγες για το εξωτερικό. Το φινάλε του ήρωά σου.

«Θα μπορούσε να ήταν ένα καλύτερο φινάλε. Από τη στιγμή που είπαμε πως θα σταματήσουμε θα μπορούσε να υπήρχε ένα καλύτερο φινάλε για τον ήρωα. Μετά από τρία χρόνια για αυτόν τον συγκεκριμένο χαρακτήρα θα έπρεπε να ήταν ένα άλλο φινάλε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved