Βαλέρια Κουρούπη: Η κριτική, το άγχος και η πλάκα
Media

Βαλέρια Κουρούπη: Η κριτική, το άγχος και η πλάκα

Η Βαλέρια Κουρούπη απείχε αρκετά χρόνια από την τηλεόραση και επέστρεψε με το YFSF.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις ναι στην πρόκληση του YFSF;
«Η περιπέτεια! Το είδα σαν κάτι που δεν πρόκειται να μου ξανασυμβεί, γιατί δεν έχω καμία εμπειρία, ούτε θα μου περνούσε ποτέ από το μυαλό να μεταμφιεστώ σε κάποιο υπαρκτό πρόσωπο και να το μιμηθώ, να προσπαθήσω να αντιγράψω τις κινήσεις ή τη φωνή του. Μπορεί να φαίνεται κάτι κοντινό, αλλά η δική μας δουλειά είναι πολύ διαφορετική. Οι ηθοποιοί δεν μιμούμαστε, ενσαρκώνουμε, πλάθουμε. Ενώ με τρόμαξε λοιπόν στην αρχή, μου φάνηκε πολύ περιπετειώδες και είπα "μπες στο πλοίο και ξεκίνα"!».


Παρακολουθούσες το σόου τα προηγούμενα χρόνια;
«Όχι, είχα δει κάποια βιντεάκια στο youtube, αλλά ολόκληρο το show δεν το είχα δει ποτέ. Ακόμη μου λύνονται απορίες σε σχέση με τη δομή και τη ροή του. Ωστόσο, μου άρεσε η ιδέα ότι έβλεπα πολύ ταλαντούχους ανθρώπους να το κάνουν και το απολάμβανα».


Ποια ήταν η μεταμφίεση που σε ταλαιπώρησε περισσότερο και ποια απόλαυσες περισσότερο;
«Με ταλαιπώρησε περισσότερο η Σακίρα, με την έννοια ότι είχα να βάλω πάρα πολλά στοιχεία. Έπρεπε να τραγουδήσω ζωντανά ένα κομμάτι, που εκείνη το λέει play back στο βιντεοκλίπ, και παράλληλα να χορεύω χωρίς να λαχανιάζω και να πετύχω τη χροιά της, που είναι πολύ ιδιαίτερη. Με άγχωσε όλο αυτό. Αυτή που απόλαυσα πολύ ήταν του Χαρούλη. Νομίζω ότι πέτυχε πολύ και η μεταμφίεση, αλλά ήταν και πάρα πολύ χαριτωμένο, γιατί ήταν άντρας καταρχήν, άρα πολύ κόντρα σε μένα. Επίσης, έπρεπε να μιμηθώ αυτό το βιμπράτο αυτό που έχει, την προφορά και το κέφι του».


Όταν φτάνει η ώρα της κριτικής έχεις άγχος;
«Όχι, εγώ είχα άγχος στα πρώτα live, αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια του σόου, επειδή δεν ήξερα που πατώ και που βρίσκομαι. Από το 3ο live που κατάλαβα πως γίνεται, ποιοι είναι οι άνθρωποι που έχω απέναντί μου, δεν έχω καθόλου, ίσα-ίσα έχει και πολλή πλάκα» εξήγησε στον Τηλεθεατή η Βαλέρια Κουρούπη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved