Η νέα πρόκληση στην ζωή της Λίνας Σακκά
Media

Η νέα πρόκληση στην ζωή της Λίνας Σακκά

 «Σαν ένας σκοτεινός άγγελος από την Κόλαση, όπως ήταν και ο δεύτερος τίτλος του μυθιστορήματος, προκαλεί τον έρωτα, τον θάνατο και την καταστροφή ψιθυρίζοντας το μοιραίο και σκοτεινό μυστικό της στα θύματά της» εξηγεί η Λίνα Σακκά, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η κυρία της νύχτας». 

«Η ατμόσφαιρα του έργου είναι κατασκευασμένη με τα υλικά του φιλμ νουάρ και σχεδιάζεται να στηθεί σαν ένα αυθεντικό σκοτεινό και noir theater που συναντά την έβδομη τέχνη» προσθέτει στο TV Έθνος.

«Δεν θα διηγηθούμε μόνο την ιστορία αλλά θα αποδοθεί και με εικαστικό τρόπο η εικόνα της εποχής εκείνης. Εικαστικοί καλλιτέχνες θα εργαστούν πάνω σε αυτό, θα επιμεληθούν τον χώρο, το μπουντουάρ Λιάνας Περέζ, τη χαρτοπαικτική λέσχη που αναφέρεται στο κείμενο». Ο ρόλος της ξεφεύγει από την εικόνα που την είχαμε συνηθίσει, αυτή της χαριτωμένης κοπέλας, και τη θέλει ως μία «γυναίκα-αράχνη».

«Έχει ενδιαφέρον γιατί δεν έχω ξαναδοκιμάσει κάτι τέτοιο στο θέατρο. Αποτελεί μια ωραία πρόκληση, επειδή μεγαλώνω και θέλω να πιστεύω ότι ωριμάζω υποκριτικά, ότι μπορώ να ξεφύγω από το γλυκό, το κοριτσίστικο, το ανάλαφρο. Βέβαια είναι η κοψιά μου τέτοια που παραπέμπει σε ανάλογους ρόλους. Εδώ πάω σε κάτι πιο επικίνδυνο, έναν πολύπλοκο ρόλο: μια γυναίκα που επιθυμεί να γοητεύσει για να σκοτώσει αλλά ταυτόχρονα της φεύγει το συναίσθημα του μίσους που έχει απέναντι στα πρόσωπα που θέλει να εκδικηθεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved