Λίνα Σακκά: «Είχα αρχίσει να χάνω τον ενθουσιασμό μου για την τηλεόραση»
Media

Λίνα Σακκά: «Είχα αρχίσει να χάνω τον ενθουσιασμό μου για την τηλεόραση»

Η Λίνα Σακκά κρατάει αποστάσεις από την τηλεόραση. Εδώ και πολύ καιρό δεν την έχουμε δει στην μικρή οθόνη παρά το γεγονός ότι έχει υπάρξει ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα του κοινού στις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούσε.  

«Ήταν μια συνειδητή απόφαση. Από τη στιγμή που ήρθε το παιδί στη ζωή μου (σ.σ. ο 4χρονος σήμερα Μάριος) ήθελα τα πρώτα χρόνια να το μεγαλώσω εγώ». Η αλήθεια είναι ότι ο ερχομός του παιδιού ήρθε «και σε μια περίοδο που είχα αρχίσει να χάνω τον ενθουσιασμό μου για τη δουλειά, ίσως ήταν και η κρίση εκείνο το διάστημα που έπαιξε ρόλο. Οι προτάσεις που μου γίνονταν δεν είχαν καλλιτεχνικά ενδιαφέρον για μένα. Εξαίρεση αποτέλεσε «Η Εκδρομή», την οποία και αποδέχτηκα, παίρνοντας το παιδί μαζί μου στα γυρίσματα.

Μείναμε έξι μήνες στη Νάουσα, στο Βέρμιο. Εκτοτε, δεν υπήρξε κάτι που να με ικανοποιούσε για να συμμετάσχω, ούτε καλλιτεχνικά ούτε οικονομικά» τόνισε στο TV Έθνος.

Προτάσεις για σειρές απέρριψε ακόμη και φέτος. Για του χρόνου δεν έχει δεχθεί, προς το παρόν, κάποια κρούση, ωστόσο είναι «ανοιχτή» σε κάτι που θα το θεωρήσει «αξιοπρεπές». «Αγαπώ παρά πολύ την τηλεόραση και της χρωστάω ότι επιβιώνω σήμερα χωρίς εργασία. Αλλά επειδή έκανα πράγματα που τα λάτρεψα, δεν μπορώ να προδώσω την TV μέσα μου, δεν μπορώ να προδώσω τον έρωτά μου προς αυτήν, και να συμμετάσχω σε δουλειές που δεν με καλύπτουν».

Σε αυτή την περίοδο τηλεοπτικής καμπής που διανύουμε «σέβομαι απόλυτα τους ανθρώπους που εργάζονται μέσα σε αυτές τις συνθήκες, κάποιοι και από ανάγκη. Ανησυχώ, με την έννοια ότι ναι, γίνονται κάποιες προσπάθειες αλλά δεν μου αρέσει να γίνονται πατώντας επί πτωμάτων. Αυτό δεν μπορώ να δεχτώ... Η τηλεόραση περνάει κρίση, όπως όλοι και παντού. Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα από ‘δώ και στο εξής. Δεν έχουμε παρά να ελπίζουμε και να αισιοδοξούμε. Εάν δεν κρατήσουμε αυτό το αίσθημα θα πέσουμε σε βαριά κατάθλιψη».

Θεωρεί ότι ο γιος της είναι ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί στη ζωή της; «Μου δόθηκε η ευκαιρία να δω και μία άλλη πλευρά της ζωής μου, να ανακαλύψω και μία άλλη διάσταση του εαυτού μου, να καταλάβω ότι μπορώ να αφοσιωθώ και να αγαπήσω ολοκληρωτικά. Η αγάπη μου για τον Μάριο είναι απόλυτη όπως και η ευθύνη μου» απαντά. «Εχοντας δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου ήμουν έτοιμη να αποδεχθώ αυτό το δώρο. Ως άνθρωπος ήθελα να είναι πολυδιάσταση η ζωή μου. Να μην είναι μόνο τέχνη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved