Εκλεκτοί καλεσμένοι κάνουν ποδαρικό αύριο στον Γρηγόρη
Media

Εκλεκτοί καλεσμένοι κάνουν ποδαρικό αύριο στον Γρηγόρη

Την Τετάρτη 01 Ιουνίου, στο «Τhe 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, υποδεχόμαστε την Πέγκυ Ζήνα σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Μας ανοίγει την καρδιά της και μας αποκαλύπτει τα μελλοντικά της σχέδια, ενώ ανεβάζει το κέφι στα ύψη όταν τραγουδάει ζωντανά στο πλατό.

Ο Έκτορας Μποτρίνι, αφήνει για λίγο τα μαχαιροπίρουνα από την αγαπημένη εκπομπή του ΑΝΤ1, «Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ» και έρχεται στο «Τhe 2night Show». Μοιράζεται μαζί μας προσωπικές του στιγμές ενώ δε διστάζει να μας αποκαλύψει τα όνειρά του σε σχέση με τη μαγειρική. Σε τι δοκιμασίες γεύσεων τον υποβάλλει ο Γρηγόρης; Θα καταφέρει να τις περάσει όλες με επιτυχία;

Η Θεοφανία Παπαθωμά απαντάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις του Γρηγόρη. Μιλάει για τις προσωπικές της σχέσεις και μας αποκαλύπτει το όνομα της κόρης της. Η ηθοποιός με συνοδεία την κιθάρα του Δημήτρη Σταρόβα, ερμηνεύει ζωντανά στο πλατό το αγαπημένο της τραγούδι.

Τέλος, μέσω skype συνδεόμαστε με τον Δημήτρη Ιτούδη, τον προπονητή της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο μπάσκετ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και απολαμβάνουμε μια εκ βαθέων συζήτηση με τον Γρηγόρη.

Την Πέμπτη 02 Ιουνίου, ο Γρηγόρης φιλοξενεί την Ιωάννα Πηλιχού και συζητάνε για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Daddy Cool» αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Στο πλατό της εκπομπής υποδεχόμαστε σε μια διαφορετική συνέντευξη την Λένα Παπαδοπούλου. Μας μιλάει για την αγάπη της για το τραγούδι, για το γιο της και μας αποκαλύπτει γιατί οι φίλοι της την αποκαλούν «Γκαστόνε».

Στο «Τhe 2night Show», έρχεται ο 18χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής Σάββας Μούργος, ο οποίος μοιράζεται μαζί μας τα συναισθήματά του για την ευκαιρία που του δόθηκε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την Άρσεναλ.

Ο Γιάννης Καζανίδης μας διηγείται άγνωστες ιστορίες πίσω από λαμπερά πρόσωπα, ενώ μας μιλάει για την οικονομική καταστροφή που έζησε.

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις, τραγούδι και ευχάριστες στιγμές, έρχονται και αυτή την εβδομάδα στο «Τhe 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αυτή την Τετάρτη 01 Ιουνίου και Πέμπτη 02 Ιουνίου στις 23:15, μόνο στον ΑΝΤ1!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved