Νέα εξέλιξη-βόμβα στο Μπρούσκο
Media

Νέα εξέλιξη-βόμβα στο Μπρούσκο

Νέα εξέλιξη-βόμβα στο Μπρούσκο φέρνει τα πάνω κάτω στην σειρά. 

Ένα νέο πρόσωπο, που αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα στα τέλη του 3ου κύκλου, αλλά και στον επόμενο, εισβάλλει στη ζωή των ηρώων της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Μπρούσκο. Ο λόγος για τον μυστηριώδη άντρα που δεν διστάζει να δανείζει συνεχώς στον Πάτροκλο χρήματα, ενώ απαιτεί από εκείνον και πληροφορίες για τα επιχειρηματικά σχέδια των Ματθαίων και των Γιαννακάκηδων.

Η ταυτότητα του θα κρατηθεί μυστική ως την επόμενη σεζόν, ωστόσο, σύμφωνα με το Mytv, πρόκειται για έναν άνθρωπο που σχετίζεται με το παρελθόν των δύο οικογενειών, ο οποίος επιστρέφει με σκοπό να τις διαλύσει, σέρνοντας τες στην καταστροφή, χωρίς όμως κανείς να αντιληφθεί τις κινήσεις του. Έτσι, παρότι μέχρι τώρα εκείνος ο οποίος κινούσε τα νήματα με δολοπλοκίες και υπόγειες συμφωνίες ήταν ο Διαμαντής, οι ισορροπίες πλέον αλλάζουν και τα δεδομένα ανατρέπονται εντελώς, καθώς ο μυστηριώδης άνδρας θέλει να γίνει ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Ολα αρχίζουν με τη συνεργασία που διατηρεί ο άγνωστος άντρας με τον Πάτροκλο, στον οποίο δανείζει τεράστια χρηματικά ποσά, αν και γνωρίζει πως δεν θα καταφέρει να τα αποπληρώσει.

Η πρώτη που πλήττεται απ' αυτή τη συναλλαγή είναι η Χρυσάνθη, καθώς, όταν καταλαβαίνει πως ο Πάτροκλος κινδυνεύει, προκειμένου να κατορθώσει να σώσει τον γιο της αναγκάζεται να του δώσει μέρος των χρημάτων που χρωστάει. Κάνοντας λοιπόν, υποχείριο του τον Πάτροκλο, πετυχαίνει να βάλει στο χέρι και τον Διαμαντή. Ωστόσο, τα σχέδια του δεν εξαντλούνται εκεί.

Όταν ενημερώνεται πως ο Σήφης και η Αναστασία με την οικογένεια Ματθαίου ετοιμάζουν μια πολύ μεγάλη δουλειά με Ιταλούς, προσπαθεί πάση θυσία να τους «χτυπήσει» και να τους την πάρει μέσα από τα χέρια, με αποτέλεσμα να τους κάνει να χρεωθούν με υπέρογκα ποσό ώστε να την αναλάβουν τελικά εκείνοι.

Ο λεγόμενος «τοκογλύφος» ήρθε για να μείνει στο Μπρούσκο και δεν θα ηρεμήσει, αν δεν πραγματοποιήσει τον στόχο του. Στον 4ο κύκλο θα δούμε το κουβάρι της ιστορίας του να ξετυλίγεται, αφού η Βάνα Δημητρίου «υφαίνει» το σενάριο της αγαπημένης σειράς του κοινού, έτσι ώστε η επόμενη σεζόν να είναι πιο δυνατή από κάθε προηγούμενη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved