Έφη Αλεβίζου:  Η αγωνία για την κόρη της και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού
Media

Έφη Αλεβίζου: Η αγωνία για την κόρη της και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Η Έφη Αλεβίζου που μας ενημερώνει μέσα από τη συχνότητα του Alpha είναι μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, της Μελίνας, για την οποία μιλάει με τα πιο γλυκά λόγια αλλά δεν κρύβει και την αγωνία της να είναι πάντα καλά η μικρούλα της.

Η Μελίνα είναι δύο χρόνων. Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου;

Έχει αλλάξει όλη η ζωή µου. Όπως αλλάζει σε όλους όσοι αποκτούν ένα παιδί. Εχει µοναδικές στιγµές και συναισθήµατα που δεν φανταζόµουν ότι υπάρχουν και έχει και... µοναδικό άγχος! Μια µόνιµη αγωνία να είναι πάντα καλά. Το καλοκαίρι που ήµουν έγκυος, η µαµά του Βασίλη (ο σύζυγός µου) µας είχε πει: «Απολαύστε το τελευταίο σας ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Από εδώ και πέρα θα σκέφτεστε πάντα πρώτα κάποιον άλλον». Ετσι ακριβώς είναι και µου αρέσει που η πρώτη και η τελευταία σκέψη µου είναι η Μελίνα!

Eίχες δηλώσει πως είχατε δυσκολευτεί για να την αποκτήσετε. Αυτό σας έχει κάνει υπερπροστατευτικούς;

Υπερπροστατευτικός µπορεί να είσαι ακόµα κι αν έχεις αποκτήσει πολύ εύκολα παιδί. Είναι θέµα χαρακτήρα. Θα έλεγα ότι είµαι λίγο υπερβολική κάποιες φορές, αλλά το παλεύω. Ο Βασίλης είναι συχνά στο άλλο άκρο, οπότε ισορροπούµε!

Σκέφτεστε να κάνετε δεύτερο παιδάκι;

∆εν νοµίζω, αλλά στη ζωή ποτέ δεν ξέρεις.

Είστε και οι δύο δηµοσιογράφοι. Θα ήσασταν θετικοί αν η κόρη σας ήθελε να ασχοληθεί µε τη δηµοσιογραφία;

∆ουλεύουµε και οι δύο πολλές ώρες κάθε ηµέρα, πολλά Σαββατοκύριακα, πολλές αργίες. Είναι πολύ πιθανό να επιλέξει κάτι µε πιο φυσιολογικά ωράρια, καθώς θα έχει την ανάµνηση ότι «η µαµά κι ο µπαµπάς έχουν δουλειά». Εύχοµαι να κάνει αυτό που θα αγαπήσει αληθινά, πάντως, γιατί η ζωή δεν περνάει αν δεν αγαπάς την καθηµερινότητά σου. Σε ένα ενδεχόµενο «µαµά, θέλω να γίνω δηµοσιογράφος», η απάντησή µου θα ήταν «σπούδασε όσα περισσότερα χρόνια µπορείς, πάρε όση περισσότερη γνώση και ουσιαστική µόρφωση βρεις µπροστά σου και µετά, όποιο επάγγελµα κι αν επιλέξεις, είναι βέβαιο ότι θα το κάνεις καλά».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved