Αντώνης Σρόιτερ: «Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας ο οποίος θα μας βρει σε συσκέψεις»
Media

Αντώνης Σρόιτερ: «Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας ο οποίος θα μας βρει σε συσκέψεις»

Για το αν έχει κάνει κάποιες συζητήσεις για ενδεχόμενες αλλαγές από τον Σεπτέμβριο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Αντώνης Σρόιτερ.

«Ακόμη δεν είμαστε σε αυτήν τη φάση, γιατί μόλις ολοκληρώθηκε ένα πολύ δύσκολο κομμάτι της ενημέρωσης, παρακολουθώντας τις εξελίξεις για την Ελλάδα και τη συμφωνία. Όμως ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας ο οποίος θα μας βρει σε συσκέψεις για την επόμενη χρονιά. Αλλαγές θα γίνουν, αλλά χωρίς να αλλάζει η βασική συνταγή. Έχουμε ένα γρήγορο δελτίο, που καλύπτει όλη την επικαιρότητα, που μένει στο ρεπορτάζ, με συζητήσεις και σχόλια στο βαθμό που δεν επηρεάζουν την ίδια την ειδησεογραφία».

Όσο για το αν θα αλλάξει το τοπίο αν και άλλα κανάλια αποφασίσουν να μετακινήσουν το δελτίο τους σ' αυτή τη ζώνη; «Δεν το ξέρω αυτό. Τα νούμερα και τις επιδόσεις στην τηλεόραση δεν μπορεί να τις προβλέψει κανείς. Δεν ξέρω αν θα μετακινηθούν άλλοι στις 19.00, ούτε αν υπάρχουν τέτοια σχέδια από κάποιο σημείο και μετά. Αν ένα δελτίο έχει αποκτήσει ένα σταθερό κοινό και συνεχίζει χωρίς να κάνει αλλαγές στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του, δεν έχει τίποτα να φοβάται», λέει ο ίδιος στο περιοδικό 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved