«Με αγάπη»: Από την Μαρί Κυριακού
Media

«Με αγάπη»: Από την Μαρί Κυριακού

Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει τo Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στην Κρήτη. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία των Παιδικών Χωριών SOS που στοχεύει στην στήριξη των οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Την Τρίτη 7 Ιουνίου η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει τις εκδηλώσεις δεκάδων εθελοντών στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνοφωνίας και Ελληνικού Πολιτισμού. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία με σκοπό την προώθηση και διάδοση της ελληνικής γλώσσας.

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει τον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα της UNESCO-STAR FC με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Στόχος του αγώνα ήταν η συγκέντρωση τροφίμων και η ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με το Δίκτυο Αλληλεγγύης των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της φτώχειας που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος για την UNESCO.

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει το «Ύπνος Project». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, το οποίο προσεγγίζει το θέμα του ύπνου μέσα από ειδικές παραστάσεις, διαλέξεις και εκθέσεις σημαντικών έργων τέχνης.

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει τη νέα Κατοικία Υποστηριζόμενης Διαβίωσης που δημιουργήθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία «Το Εργαστήρι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved