Τι θα δούμε απόψε στις «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ
Media

Τι θα δούμε απόψε στις «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ

Η ελληνική κρίση και το εξαετές παρασκήνιο των Βρυξελών μαζί με ένα αφιέρωμα στην Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζουν οι «Ιστορίες»,

με τον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα απόψε στις 23.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η ελληνική κρίση και το εξαετές παρασκήνιο των Βρυξελών εκ των έσω: Μια διαφορετική αφήγηση του ελληνικού δράματος από τον Πήτερ Σπίγκελ – τον δημοσιογράφο που έζησε πιο κοντά από κάθε άλλον τα γεγονότα και σφράγισε τις εξελίξεις με τις αποκαλύψεις του.

Ο επικεφαλής, στα προηγούμενα έξι χρόνια, του γραφείου των Financial Times στις Βρυξέλλες μιλά στον Παύλο Τσίμα για το παρασκήνιο των Eurogroup, τον «παρεξηγημένο» Σόιμπλε, τον Βενιζέλο, τον Σαμαρά, τον Τσίπρα, αλλά και για τη «θυελώδη» δική του σχέση με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Επίσης, στις «Ιστορίες», ένα μοναδικό αφιέρωμα της Σίας Κοσιώνη στην Εθνική Λυρική Σκηνή: Ενα γοητευτικό ταξίδι στις μεγάλες στιγμές της Τέχνης και της ελληνικής ιστορίας.

Από τη Μαρία Κάλλας και τις μεγάλες παραστάσεις που σφράγισαν καλλιτεχνικά έναν αιώνα έως τα παρασκήνια και τη νέα εποχή που ξεκινά για τη Λυρική. Ενα ταξίδι στον χρόνο, μαζί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Λυρικής Mύρωνα Μιχαηλίδη , τον σκηνοθέτη Σπύρο Ευαγγελάτο, την σοπράνο Κική Μορφονιού, τον αρχιμουσικό Λουκά Καρυτινό...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved