Λάμπης Ταγματάρχης: «Δύο πρόσωπα που δεν έρχονταν στην εργασία τους απολύθηκαν»
Media

Λάμπης Ταγματάρχης: «Δύο πρόσωπα που δεν έρχονταν στην εργασία τους απολύθηκαν»

Πριν από μερικούς μήνες υπήρξαν αλλαγές στα πρόσωπα των ενημερωτικών ζωνών της ΕΡΤ1, κυρίως στο πρωινό πρόγραμμα. Μήπως θα έπρεπε να είχε δοθεί περισσότερος χρόνος στα προηγούμενα σχήματα; Οι αλλαγές δεν μπερδεύουν τους τηλεθεατές;

«Οχι, δεν νομίζω ότι μπέρδεψαν το κοινό. Ωστόσο μετά Χριστόν υπάρχουν πολλοί προφήτες. Στην τηλεόραση δεν υπάρχει κάποιος που εκ των προτέρων μπορεί να διαβλέψει με ακρίβεια την πορεία μιας εκπομπής. Πειραματίζεσαι, δοκιμάζεις και καταθέτεις την άποψή σου. Στην ΕΡΤ δεν υπάρχουν απεριόριστες επιλογές. Οι δημοσιογράφοι - παρουσιαστές είναι συγκεκριμένοι. Δεν υπάρχει η δυνατότητα μεταγραφών» τόνισε ο Λάμπης Ταγματάρχης στο TV Έθνος.

-Μελλοντικά μπορεί να υπάρξει;

«Ναι, αλλά τώρα δεν υπάρχει. Ούτε για την πρόσληψη ενός ηχολήπτη.»

-Αν είχατε τη δυνατότητα, θα θέλατε να φέρετε στην ΕΡΤ κάποια πρόσωπα από την ιδιωτική τηλεόραση;

«Αφού πρώτα θα είχα αξιοποιήσει όλο το δυναμικό της εταιρείας, προφανώς θα ήθελα να πάρω και τους καλύτερους παίκτες. Υπάρχει προπονητής που δεν θέλει τους καλύτερους; Τον αγώνα όμως τώρα τον δίνουμε με αυτούς που έχουμε.»

-Φαινόμενα αργομισθίας έχετε διαπιστώσει;

«Οχι, και καταβάλλουμε προσπάθεια να μην υπάρχουν. Αυτό έχει βέβαια γίνει σαφές σε όλους: Αν διαπιστωθεί πως κάποιος έρχεται μόνο για να πληρώνεται χωρίς να δουλεύει, θα πάει σπίτι του. Πήγαν δύο, έχω να σας πω. Δύο πρόσωπα που δεν έρχονταν στην εργασία τους απολύθηκαν.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved