Όλγα Λαφαζάνη: «Με αποπροσανατόλισε τελείως αυτή η αγωνία, αλλά έβαλα γρήγορα φρένο»
Media

Όλγα Λαφαζάνη: «Με αποπροσανατόλισε τελείως αυτή η αγωνία, αλλά έβαλα γρήγορα φρένο»

Η Δευτέρα ήταν μια μέρα ξεχωριστή για την Όλγα Λαφαζάνη. Απολάμβανε το ρεπό της από την εκπομπή Στα Καλά Καθούμενα του Epsilon, αφιερώνοντας χρόνο στο σύζυγό της, Νίκο Οικονόμου, και την 5χρονη κόρη τους, Αλεξάνδρα.

Μέχρι που ένα τηλεφώνημα της διευθύντριάς της, Ράνιας Ματαφιά, τη Δευτέρα 9 Μαΐου άλλαξε τη ρουτίνα της καθημερινότητας, φέρνοντας μπροστά της μια μεγάλη πρόκληση. Το κανάλι αποφάσισε να δημιουργήσει πρωινή ζώνη και της προτάθηκε το τιμόνι της παρουσίασης. Πώς αντέδρασε στο άκουσμα της ευχάριστης είδησης;

«Όταν είδα τον αριθμό της διευθύντριάς μου δεν πήγε το μυαλό μου σε κάτι τέτοιο. Μόλις μου ανακοίνωσε πως το κανάλι ξεκινάει πρωινή εκπομπή και σκέφτηκαν εμένα να την παρουσιάσω, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Αφού τη ρωτούσα «Αλήθεια μου λέτε;». Ειλικρινά, ένιωσα μεγάλη χαρά. Για μένα είναι μεγάλη τιμή το γεγονός πως το κανάλι μου με εμπιστεύτηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Μόνο ευγνωμοσύνη νιώθω για όλο αυτό» αναφέρει στο People.


Η καθημερινή εκπομπή το Πρωινούλι είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την ίδια. Θέλει να δώσει τον καλύτερο εαυτό της και να απολαύσει τη διαδρομή. «Έχουν γίνει όλα τόσο γρήγορα, που δεν έχω καταφέρει να καθίσω με ηρεμία να τα αναλύσω και να σκεφτώ τι συνεπάγεται όλο αυτό για την επαγγελματική μου πορεία. Η καθημερινότητά μου είναι πολύ γεμάτη και ο λίγος ελεύθερος χρόνος που μου απομένει έχει να κάνει με τις απαιτήσεις του σπιτιού και της οικογένειάς μου. Θέλω να προσπαθήσω για το καλύτερο και να αξιοποιήσω με πολλή δουλειά αυτή την ευκαιρία. Παλαιότερα σκεφτόμουν τι θα γίνει μετά και τι θα πει ο κόσμος. Δεν σου κρύβω πως σ’ αυτό το μεγάλο βήμα πήγα να πέσω σ’ αυτή την παγίδα και αναστατώθηκα. Με αποπροσανατόλισε τελείως αυτή η αγωνία, αλλά έβαλα γρήγορα φρένο» ξεκαθαρίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved