Η Σοφίνα Λαζαράκη ξεχωρίσει τα φαβορί για το X-Factor
Media

Η Σοφίνα Λαζαράκη ξεχωρίσει τα φαβορί για το X-Factor

Στην πρεμιέρα του live του X – Factor, οι NMA (το συγκρότημα της ομάδας του Θοδωρή Μαραντίνη όπου συμμετείχε η Σοφίνα Λαζαράκη) ξεχώρισαν ακόμα μία φορά με το τραγούδι Survivor, ενώ στο δεύτερο live του X-Factor τραγούδησαν το You Don’t Own Me.

Εκείνη τη βραδιά αποχώρησαν από το παιχνίδι, καθώς συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Τη στιγμή που ο Σάκης Ρουβάς τούς ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσουν από το παιχνίδι πίστευε πως θα ξεσπούσε σε κλάματα.

«Κλαίω εύκολα, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μου βγήκε καθόλου στενοχώρια. Το κλίμα στα backstage με τα υπόλοιπα παιδιά ήταν υπέροχο, διότι δεν υπήρχε καθόλου ανταγωνισμός με τους συμπαίκτες μας. Εξάλλου, όσοι φτάσαμε μέχρι εδώ ήμασταν όλοι καλοί». Η Σοφίνα έχει ήδη ξεχωρίσει τα φαβορί για το X-Factor καθώς εστιάζει σε τρία συγκεκριμένα αγόρια. «Θεωρώ πως ο Ίαν Στρατής, ο Ανδρέας Λέοντας και ο Πιλάτος Κουνατίδης είναι από τους δυνατούς παίκτες του Χ-Factor και αυτό είναι κάτι που μπορείς να δεις ξεκάθαρα από τη δημοφιλία που έχουν στα social media»

Όσον αφορά τo μέλλον του συγκροτήματος ΝΜΑ, με το οποίο συμμετείχε στο X Factor και αποχώρησαν την περασμένη εβδομάδα, η Σοφίνα είναι ξεκάθαρη.

«Θέλω πολύ να προχωρήσουμε με τα κορίτσια και να κάνουμε κάτι όλες μαζί. Θα θέλαμε πολύ να κάνουμε εμφανίσεις και περιοδείες, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι στα σκαριά. Σίγουρα, όμως, θα το κυνηγήσουμε γιατί είναι κάτι που το επιθυμούμε». Στα social media τα κορίτσια έχουν ήδη δημιουργήσει τη σελίδα του γκρουπ, ενώ, όπως μου λέει η Σοφίνα, από την ημέρα που ξεκίνησε το X-Factor έχει δεχτεί χιλιάδες αιτήματα φιλίας στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook. «Από εκεί που είχα 1.000 φίλους, τώρα έχω 5.000. Αυτό δεν είναι κάτι που συνέβη μόνο σε μένα, αλλά στα περισσότερα παιδιά που συμμετέχουν στο X-Factor. Ξέρεις, όμως, κάτι; Θέλω να μείνω ο εαυτός μου. Ποτέ δεν την ψώνισα και ούτε σκοπεύω να αλλάξω το χαρακτήρα μου επειδή βρέθηκα μπροστά από τις κάμερες. Θεωρώ πως τα έχω όλα στη ζωή μου και οφείλω να χαμογελώ και να είμαι ευτυχισμένη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved