Ξυλά – Σταύρου: Ξανά μαζί στη tv
Media

Ξυλά – Σταύρου: Ξανά μαζί στη tv

Μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας από τη μικρή οθόνη η Φαίη Ξυλά επανέρχεται με ανατρεπτικό ρόλο στην καθημερινή δραματική σειρά του Star.

H δημοφιλής ηθοποιός που στο παρελθόν υπήρξε επιτυχημένο τηλεοπτικό ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Σταύρου θα ξανασυναντηθεί μαζί του τηλεοπτικά από το Φθινόπωρο με στόχο να του σώσει τη ζωή. Σύμφωνα με τη νέα ιστορία που έγραψε η Αννα Αδριανού, η οποία υπογράφει το σενάριο της ελληνοκυπριακής παραγωγής, η Φαίη Ξυλά θα υποδυθεί μια γιατρό με μεγάλη εξειδίκευση στον τομέα της. Η Σοφία αφήνει την Ελλάδα και μετακομίζει στην Κύπρο με ένα μικρό παιδi για να αναλάβει τη θεραπεία του Μάνου, που κινδυνεύει να αποβάλει το μόσχευμα. Στην πορεία θα αποκαλυφθεί πως η σχέση αυτή δεν περιορίζεται στην επαφή γιατρού με ασθενή. Η Σοφία θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή του Μάνου μια και έχουν κοινούς λογαριασμούς από το παρελθόν.
Ανάμεσα στη Σοφία και στον Μάνο υπάρχει ένα ζήτημα ζωής και θανάτου, το οποίο θα φέρει τη Σοφία στο εξής ακραίο δίλημμα: Θα πρέπει να σώσει τη ζωή του ασθενούς που αναλαμβάνει ή θα πρέπει η ίδια να τον οδηγήσει στον θάνατο; Η γιατρός λοιπόν θα αποδειχθεί μοιραίο πρόσωπο και θα επηρεάσει τις εξελίξεις στη ζωή του Μάνου αλλά και στις ζωές της Μαρίνας και της Ελσας.


«Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά, το σίγουρο είναι ότι ήρθα για να μείνω, δεν θα φύγω εύκολα. Εχω να κάνω με τη ζωή του Αλέξανδρου Σταύρου, του Μάνου στο σίριαλ, θα μπω στη ζωή του και μάλλον θα δεθούμε για αρκετό καιρό. Εχω παρακολουθήσει πολύ λίγο τη σειρά αλλά όσο το είδα μπόρεσα να καταλάβω ότι είναι μια πολύ καλή σειρά και φυσικά είναι και η Αννα Αδριανού πίσω από όλο αυτό, που την εκτιμώ αφάνταστα», δήλωσε η ηθοποιός μετά την άφιξή της στη Λευκωσία όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την παραγωγή των «9 μηνών».

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved