«JOY»: Οι καλεσμένοι της Ράνιας Θρασκιά
Media

«JOY»: Οι καλεσμένοι της Ράνιας Θρασκιά

Το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 08:30 στο «JOY», η Ράνια Θρασκιά φιλοξενεί την ηθοποιό Βασιλική Ανδρίτσου και μιλάνε για την απιστία!

Είναι άραγε η απιστία αιτία διαζυγίου για την Βασιλική; Θα συγχωρούσε τον άντρα της αν μάθαινε ότι την απάτησε;

Η Τζένη Θεωνά συναντάει τον ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου, ο οποίος μας μιλάει για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Daddy Cool» που έχει αγαπηθεί από κοινό από την πρώτη ημέρα προβολής της!

Η Βίκυ Καγιά στο τελευταίο Fashion WorkShop, είναι παρέα με τους MiRo και μας παρουσιάζουν κομμάτια από την καλοκαιρινή τους κολεξιόν.

Τέλος, ο Δημήτρης Μώρος φροντίζει για την υγεία μας και μας δείχνει τις καλύτερες πρωινές ασκήσεις γυμναστικής, ενώ η Άντα Λιβιτσάνου γλυκαίνει την ημέρα μας με μια λαχταριστή πίτσα σοκολάτα!

Την Κυριακή 12 Ιουνίου, η Ράνια Θρασκιά μας καλημερίζει με τον πιο «JOY» καλεσμένο, Νίκο Μουτσινά! Ο κριτής του επιτυχημένου τηλεοπτικού θεάματος «Your Face Sounds Familiar» και παρουσιαστής του «ΠΡΩΙΝΟΥ ΣΟΥΚΟΥ» του ΑΝΤ1, μας μιλάει για το πόσο απολαμβάνει τις αλλαγές στη ζωή του και μοιράζεται μαζί μας προσωπικές του ιστορίες και μοναδικές στιγμές! Τι μας εξομολογείται για την Ράνια Θρασκιά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Στη συνέχεια η Τζένη Θεωνά πίνει το πρωινό της καφεδάκι και μιλάει τούρκικα με τον ηθοποιό Γιάννη Χατζηγεωργίου, τον οποίο γνωρίσαμε ως Τζεμ στο πετυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Ταμάμ»!

Τέλος, ο Gus μας ανοίγει την όρεξη καθώς μας προτείνει για το μεσημέρι σολομό με καραμελωμένα κρεμμύδια.

Αυτό το Σαββατοκύριακο με την παρέα του «JOY» χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε τις πιο ξεχωριστές συνεντεύξεις και τις πιο ενδιαφέρουσες ενδυματολογικές και μαγειρικές προτάσεις.

Σάββατο 11 Ιουνίου και Κυριακή 12 Ιουνίου στις 08:30 βλέπουμε μόνο ΑΝΤ1!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved