Χριστιάνα Μπούνια: «Θέλω να γίνω μεγάλη τραγουδίστρια»
Media

Χριστιάνα Μπούνια: «Θέλω να γίνω μεγάλη τραγουδίστρια»

Η Χριστιάνα Μπούνια μιλάει για την συμμετοχή της στο Χ-Factor

Πώς είναι μέχρι στιγμής η εμπειρία;
«Είναι απλά τρομερή, κάτι το οποίο αν δεν το βιώσεις δεν μπορείς να φανταστείς πώς είναι στην πραγματικότητα. Βέβαια, κάποιες καταστάσεις είναι πολύ ψυχοφθόρες, υπάρχει πολλή πίεση αλλά μετά βγαίνει το αποτέλεσμα κι είναι πολύ όμορφο. Είναι απίστευτο, ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει ούτε εγώ τόσο καλά»

Η συνεργασία με την Τάμτα πώς είναι;
«Είναι τόσο καλή και πάρα πολύ γλυκιά. Θέλει να είμαστε όλες οι κοπέλες ευχαριστημένες, να βγαίνει τέλεια το αποτέλεσμα. Είναι πάντα δίπλα μας, δεν μας αφήνει στιγμή. Απλά είναι απίστευτη»

Εάν σε κάποιο live βγεις εκτός;
«Πάντα σκέφτομαι αυτήν τη στιγμή. Σίγουρα θα με πειράξει απίστευτα, θα στενοχωρηθώ, μπορεί να κλαίω... γιατί αυτό που ζω κάθε μέρα εδώ είναι αυτό που ονειρευόμουν να κάνω από μωρό. Ξέρω πως δεν θα χάσω την τέχνη κι όλα αυτά που κάνω, αλλά θα στενοχωρηθώ γιατί θα μου λείψει όλη αυτή η κατάσταση»

Αν κάποια στιγμή νιώσεις αδυναμία, τι είναι αυτό που θα σκεφτείς και θα σε κάνει να συνέλθεις αμέσως;
Για κάποιο λόγο, πάνω στη σκηνή ποτέ δεν νιώθω αδυναμία. Μπαίνει ένας διακόπτης και κλείνουν όλα, βλέπω ένα γκρι χρώμα γύρω μου και απλά τραγουδάω αυτόματα, σαν να το έχω ηχογραφημένο πίσω στο μυαλό μου. Εκείνη την ώρα, απλά δίνω τον καλύτερο μου εαυτό κι αν κάνω λάθος θα το διορθώσω. Ποιο είναι το όνειρο σου; Να κάνω καριέρα, να γίνω μια πολύ μεγάλη τραγουδίστρια που θα εκτιμάει ο κόσμος και θα την εκτιμούν για τη δουλειά της, γιατί γράφω και μουσική και στίχους, οπότε αυτό είναι το όνειρο μου. Όλο αυτό που ζω τώρα κάθε μέρα, θα ήθελα να ήταν η ζωή μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved