Νάντια Κοντογεώργη: Όλα όσα αποκάλυψε για το «Κάτω Παρτάλι»
Media

Νάντια Κοντογεώργη: Όλα όσα αποκάλυψε για το «Κάτω Παρτάλι»

Η Νάντια Κοντογεώργη ξεχώρισε με τη συμμετοχή της στο «Κάτω Παρτάλι».

Η σειρά την βοήθησε ν’ αναδειχθεί και να πάρει κι άλλες δουλειές, όπως αποκάλυψε η ίδια στην Αγορά.
-Τι ακριβώς συμβαίνει με το «Κάτω Παρτάλι» και την «Βίβιαν»; Υπάρχει περίπτωση κάπου, κάποτε να επιστρέψει στις οθόνες μας;
«Δεν έχω ιδέα για να σου πω την αλήθεια, αλλά είναι κάτι που πολύ θα το ήθελα... Είναι πολύ δύσκολη η εποχή και δεν έχω καμία ενημέρωση. Ευτυχώς πρόλαβε και μέσα σε δύο χρόνια μας έχει αφήσει ωραίες αναμνήσεις και χαρά, τόσο σε εμάς τους ηθοποιούς όσο και στους θεατές» είπε στην Αγορά.

-Πως νιώθεις για αυτό το άδοξο φινάλε της σειράς;
«Είναι πολύ δυσάρεστο και στενάχωρο αυτό που συνέβη με το «Κάτω Παρτάλι». Είναι δύσκολο επίσης για όλους αυτούς τους ανθρώπους που δουλεύουν αλλά δεν πληρώνονται. Είναι μια μικρογραφία αυτό που ζούμε με την σειρά με το τι γίνεται συνολικά στη χώρα. Για εμάς ήταν δύο χρόνια σκληρής δουλειάς, όμως στην Ελλάδα του σήμερα δεν σημαίνει πως αυτό ανταποδίδεται»

-Είσαι από τους ελάχιστους ηθοποιούς της σειράς που δεν εξαργύρωσαν τηλεοπτικά την επιτυχία τους. Τα πλήρωσες οικονομικά αυτά τα «όχι» που είπες;
«Κοιτά να δεις, εγώ μπορεί να ξανακάνω τηλεόραση σε 10 χρόνια, μπορεί ποτέ, μπορεί και σε έναν μήνα. Κάνω θεατρικά δουλειές τις οποίες το «Κάτω Παρτάλι» με βοήθησε να τις κάνω. Νιώθω ευτυχής. Επίσης, λόγω της σειράς έχω βάλει πολύ υψηλά τον πήχη τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο. Κάθε φορά πηγαίνω όπου νιώθω εγώ μέσα μου καλά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved