Όλα όσα θα δούμε στο τελευταίο Joy της σεζόν
Media

Όλα όσα θα δούμε στο τελευταίο Joy της σεζόν

Ξεκινάει το τελευταίο Σαββατοκύριακο της σεζόν για την εκπομπή του ΑΝΤ1, «Joy» και η Ράνια Θρασκιά βγαίνει από το studio και υποδέχεται τους καλεσμένους της δίπλα στη θάλασσα. 

Τ

ο Σάββατο 18 Ιουνίου στις 08:30 η Ράνια Θρασκιά φιλοξενεί την ηθοποιό και παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία μας μιλάει για την εμπειρία της ως παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής, για τα τηλεοπτικά της όνειρα και για την προσωπική της ζωή, ενώ μας αποκαλύπτει αν θα ήθελε να κάνει και τρίτο παιδί!

Καλεσμένος της Ράνιας είναι επίσης ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ο δημοσιογράφος οικονομικού ρεπορτάζ στην πιο επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ». Ο Ντίνος μας μιλάει για τον πρόσφατο χαμό του πατέρα του, αλλά και για την extreme του πλευρά που τον βοηθάει να ξεφεύγει από την καθημερινότητα.

Στη συνέχεια η Ράνια μιλάει μέσω τεχνολογίας με την Μαρία Λόη, τη μαγείρισσα που έχει μυήσει τους αμερικάνους στην ελληνική κουζίνα! Η Τζένη Θεωνά συναντάει τον Όθωνα Μεταξά και μιλάνε για την εμπειρία του στο τηλεοπτικό θέαμα του ΑΝΤ1 που λατρεύει τους Stars «Your Face Sounds Familiar».

Τέλος, ο Γιώργος Μουλίνος μας ενημερώνει για την αγαπημένη συνήθεια μικρών και μεγάλων, τα παγωτά! Πόσο συχνά μπορούμε να τρώμε; Τι πρέπει να προσέχουμε στην κατανάλωσή τους;

Την Κυριακή 19 Ιουνίου, στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, η Ράνια Θρασκιά υποδέχεται την αγαπημένη παρουσιάστρια της πιο επιτυχημένης πρωινής εκπομπής «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ», Φαίη Σκορδά. Σε μια απολαυστική συζήτηση με την Ράνια, η Φαίη μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις της για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, μας μιλάει για την εμπειρία της από την επαγγελματική της συνεύρεση με τον άνδρα της Γιώργο Λιάγκα και μας αποκαλύπτει την πρώτη της τηλεοπτική δουλειά! Ο νικητής του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας, Παναγιώτης Χατζηδάκης, μιλάει με την Ράνια για την εμπειρία του αλλά και για το επαγγελματικό του μέλλον.

Τέλος, η Τζένη Θεωνά πίνει καφεδάκι με την Βαλέρια Κουρούπη και συζητάνε για τα προσωπικά της αλλά και για τη συμμετοχή της στο μοναδικό talent show του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar».

Οι τελευταίες εκπομπές της σεζόν, έρχονται και αυτό το Σαββατοκύριακο ακόμη πιο απολαυστικές και με άκρως καλοκαιρινή διάθεση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved