Ώρες αγωνίας στο «Χωρίς εσένα»! Ο Δημήτρης πέφτει σε κώμα
Media

Ώρες αγωνίας στο «Χωρίς εσένα»! Ο Δημήτρης πέφτει σε κώμα

Ώρες αγωνίας θα ζήσει το τηλεοπτικό κοινό βλέποντας το «Χωρίς Εσένα»!

Μια στιγμή είναι αρκετή ώστε να ανατραπούν τα πάντα στις ζωές των ηρώων. Όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤΙ Χωρίς εσένα, ο Δημήτρης υποβάλλεται σε μια πειραματική θεραπεία, π οποία όμως είναι αρκετά επικίνδυνη για τη ζωή του. Παράλληλα, π Μαρία, έπειτα από κάποιες περίεργες κινήσεις της Φοίβης, είναι πλέον πεπεισμένη πως η γυναίκα τρέφει ερωτικά συναισθήματα για τον Δημήτρη. Έτσι, ο τελευταίος της ζητά να φύγει από την Κύπρο και να επιστρέψει στην Ελβετία. Εκείνη αντιλαμβάνεται πως δεν έχει άλλα περιθώρια και αναγκάζεται να αποχωρήσει.

Το ίδιο βράδυ, λοιπόν, της ετοιμάζουν ένα δείπνο στο σπίτι, ώστε να την αποχαιρετήσουν. Τότε, όμως, συμβαίνει κάτι αναπάντεχο. Ξαφνικά παραλύει και το άλλο χέρι του Δημήτρη. Το σοκ για όλους είναι τεράστιο. Ο άντρας μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και μπαίνει στην εντατική. Η υγεία του πλέον κρέμεται από μία κλωστή, καθώς πέφτει σε κώμα! Η αγωνία κορυφώνεται. Την ίδια στιγμή, η Φοίβη αποφασίζει να παραμείνει και άλλο στην Κύπρο προκειμένου να σταθεί στο πλευρό του. Λίγο αργότερα η Κάτια και ο Γιάννης επιτίθενται λεκτικά στη Μαρία, κατηγορώντας την πως από τπ στιγμή που συμφώνησε να τον στηρίξει στην απόφαση του να πάρει μέρος στη θεραπεία, παρά την επικινδυνότητα της, ευθύνεται άμεσα για την τραγική κατάσταση του. Ύστερα από μερικές ώρες, οι γιατροί προτείνουν στη Μαρία και την Κάτια τη χορήγηση μιας ειδικής θεραπευτικής αγωγής, προειδοποιώντας όμως πως είναι πολύ πιθανό ο οργανισμός του ασθενούς να μην ανταποκριθεί καινά συμβεί το... μοιραίο.

Όλοι πλέον βρίσκονται σε πανικό. Τελικά, η Μαρία, έπειτα από αρκετή σκέψη, αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση που της κάνουν οι γιατροί και να δώσει την έγκριση της. Αυτή της η απόφαση τη φέρνει για ακόμα μία φορά αντιμέτωπη με την Κάτια και τον Γιάννη. Γιαγιά και εγγονός δεν μπορούν να διανοηθούν πως ο Δημήτρης θα χάσει τη μάχη με τη ζωή και έτσι ξεσπούν ξανά εναντίον της. Στη συνέχεια, ο Γιάννης ενημερώνει τον Μιχάλη για όσα συμβαίνουν. Εκείνος αποφασίζει να μιλήσει στον γιο του και να δικαιολογήσει τη Μαρία, εξηγώντας για ποιους ακριβώς λόγους κατέληξε σ' αυτή την παρακινδυνευμένη για την υγεία του γιατρού απόφαση. Ο νεαρός αντιλαμβάνεται πως ο πιλότος έχει δίκιο, μιας και, όπως και εκείνος, έτσι και η μητέρα του θέλουν να βγει ο Δημήτρης δυνατός από τη δύσκολη μάχη για τη ζωή την οποία δίνει. Έτσι, συναντά τη Μαρία ( και της ζητά συγγνώμη για τη συμπεριφορά του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved