Media

«Μπρούσκο»: H Μελίνα αντιλαμβάνεται ότι ο Σήφης έχει ερωτευτεί πραγματικά και…

Ο Πάτροκλος «τσακώνει» τη Χρυσάνθη να ψάχνει στον υπολογιστή του στοιχεία για τις ύποπτες δραστηριότητες του και της επιτίθεται βίαια, βγάζοντας και πάλι τον σκληρό του χαρακτήρα.

Εκείνη, τρομερά ταραγμένη, συναντά τον Παύλο, ο οποίος προσπαθεί να την ηρεμήσει παρέχοντας της ασφάλεια, ενώ της ζητά να είναι και πάλι μαζί. Την ίδια στιγμή, ο Διαμαντής θορυβείται, όταν ενημερώνεται για τους σκοπούς του Τζιράκη και του μυστηριώδους άντρα, που ολοένα και περισσότερο εκμεταλλεύονται τις φιλοδοξίες του Πάτροκλου, προκειμένου να καταστρέψουν οικονομικό τους γονείς του.

Η δε Βασιλική εξακολουθεί να πιέζει τον Μηνά για το θέμα του παιδιού, και αυτός, στριμωγμένος, αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της Δάφνης. Εν τω μεταξύ, εκείνη ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη γιορτή του Κλήδονα, στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και για την κρουαζιέρα με τον Διαμαντή.

Από την άλλη, ο Μάρκος μοιάζει ύποπτος, όταν ο Παύλος τού λέει για κάποια επαγγελματικά σχέδια του Σήφη, ενώ η Μελίνα αντιλαμβάνεται ότι ο Σήφης έχει ερωτευτεί πραγματικά για πρώτη φορά την Άλκηστη και χαίρεται για εκείνον. Παράλληλα, η Άλκηστη καίγεται να μάθει νέα για τον Σήφη και για το εάν και πότε θα επιστρέψει από την Ιταλία.

Έτσι, βρίσκει μια αφορμή και πηγαίνει από το σπίτι του, αυτά όμως που της λέει η Γεσθημανή την αναστατώνουν ακόμα περισσότερο. Η ένταση όλο και μεγαλώνει ανάμεσα στους Ματθαίους και την Αναστασία, για το τι γίνεται με τη δουλειά στην Ιταλία. Ο Σήφης, όμως, επιστρέφει ξαφνικά και τα νέα που φέρνει είναι υπέροχα, ανατρέποντας το αρνητικό κλίμα.
Πηγή: Mytv

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved