Η Μαίρη Πόπινς προσγειώνεται στη tv
Media

Η Μαίρη Πόπινς προσγειώνεται στη tv

Στα 81 χρόνια της η διασημότερη γκουβερνάντα του κόσμου επιστρέφει για να κάνει αυτό που γνωρίζει τόσο καλά και στο οποίο χρωστάει το μεγαλύτερο μέρος της φήμης της: να δώσει στα παιδιά, μέσα (και) από το παιχνίδι, μαθήματα ζωής.

Να τα μάθει, ψυχαγωγώντας τα, πώς να πορεύονται σε έναν κόσμο που δεν θα είναι πάντα φιλικός, με αισιοδοξία, δύναμη, θετική διάθεση, όρεξη για δημιουργία και με αγάπη για την κάθε μέρα που ξημερώνει και για τους ανθρώπους που θα κληθούν να μοιραστούν μαζί τους αυτό το ταξίδι.

Ο λόγος για την αειθαλή Τζούλι Αντριους, τη μάγισσα «Μαίρη Πόπινς» και τη γεμάτη καλοσύνη Μαρία («Η μελωδία της ευτυχίας») των παιδικών μας χρόνων, η οποία αναλαμβάνει ξανά δράση, απευθυνόμενη τώρα στα δικά μας παιδιά.

Η διάσημη ηθοποιός επιστρέφει στη μικρή οθόνη ως παρουσιάστρια και συμπαραγωγός της νέας ψυχαγωγικής - εκπαιδευτικής παιδικής σειράς της ψηφιακής πλατφόρμας Netflix «Julie's Greenroom».

Εβδομαδιαία γιορτή
Το σόου θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2017 και θα απευθύνεται κυρίως σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Τη σταρ θα πλαισιώνουν μαριονέτες, ταχυδακτυλουργοί, κλόουν, ζογκλέρ κ.ά., ένας ολόκληρος θίασος δηλαδή, με αποστολή τη διασκέδαση (σε πρώτο επίπεδο) των μικρών τηλεθεατών. Μέσα στα στούντιο του Netflix θα στήνεται κάθε εβδομάδα μια γιορτή διά της οποίας τα παιδιά θα έρχονται σε επαφή με τον κόσμο της τέχνης, το τραγούδι και το θέατρο, τον χορό και τη συγγραφή, τον κινηματογράφο και τα εικαστικά. Εκτός από τους συνεργάτες της, δηλαδή τις μαριονέτες που έχουν ετοιμαστεί ειδικά για την εκπομπή, η Τζούλι Αντριους σε κάθε ημίωρο επεισόδιο θα φιλοξενεί και έναν διάσημο καλεσμένο, με πρώτους τους Αλεκ Μπάλντουιν, Τζόσουα Μπελ, Τάιτους Μπέρτζες (του «Unbreakable Kimmy Schmidt») και Κάρολ Μπαρνέτ. Το πρώτο διαφημιστικό σποτ δόθηκε στη δημοσιότητα, ενώ τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη.
Πηγή: Το Βήμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved