Απίστευτες ανατροπές στη «Μουρμούρα»
Media

Απίστευτες ανατροπές στη «Μουρμούρα»

Κόσμος φεύγει, κόσμος έρχεται από το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα.

Η επιτυχημένη σειρά του Alpha παρά το γεγονός ότι μετά από τρία χρόνια παρουσίασε σημάδια κόπωσης, πήρε τελικά το «πράσινο φως» για τη νέα τηλεοπτική χρονιά, αλλά με βασικές αλλαγές στα πρόσωπα, αφού οι υπεύθυνοι του καναλιού θέλουν αέρα ανανέωσης.
Η εμφάνιση του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Δανάη Επιθυμιάδη δεν ήταν ικανοποιητική. Βέβαια, σε αυτό ευθύνη έχουν οι σεναριογράφοι, αλλά και το γεγονός ότι τους σύγκριναν με τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδη.
Σύμφωνα με το tvέθνος, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην Μουρμούρα θα δούμε την Φωτεινή Αθερίδη με τον Γιάννη Διακάκη στο πλευρό της, αλλά για τον δεύτερο δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση. Μετά από τρεις σεζόν οι υπεύθυνοι σκέφτονται πολύ σοβαρά να μην υπάρχουν τρία ζευγάρια αλλά τέσσερα.


Όσο για το πώς θα τελειώσει αυτή τη σεζόν η Μουρμούρα;
Ξεκινώντας από τον Γιάννη και τη Δανάη, δεν θα μας πουν «αντίο» χορεύοντας τον χορό του Ησαΐα. Η «Στέλλα» και ο «Νικήτας» δεν παντρεύονται, αλλά θα τους αποχαιρετήσουμε βλέποντας τους να δρομολογούν ' τον γάμο τους. Επίσης, δεν θα μάθουμε ποτέ ποιο θα είναι το φύλο του μωρού που θα φέρουν στον κόσμο, μια και ούτε γέννα θα δούμε.
Στο φινάλε, θα έχουμε μία εμφάνιση σούπερ έκπληξη που θα αφορά τη ζωή του ζευγαριού που ενσαρκώνουν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη! Θα δούμε στους δέκτες μας να εμφανίζεται ο γιος του «Μίμη» (Θέμης Μάνεσης), του αγαπημένου της «Ελπινίκης» (Ελένη Γερασιμίδου), τον οποίο είχε αποκτήσει μετά από ένα μεγάλο έρωτα που είχε ζήσει με μία Σουηδέζα! Ο γιος του «Μίμη» μπαίνει στην ιστορία με σκοπό να πείσει τον «Ηλία» -ο οποίος είναι αντίθετος με τον γάμο της μάνας του- ότι πρέπει να δώσει την ευχή του! Η «Μαρίνα» όπως πάντα σκαρφαλωμένη στο δικό της ροζ συννεφάκι, γοητεύεται παράφορα από τον νεαρό, γαλανομάτη, Ελληνοσουηδό, ρόλο τον οποίο οι αποκλειστικές μου πληροφορίες λένε πως μπορεί να κρατήσει ο Μέμος Μπεγνής. Τελικά όλα βαίνουν καλώς και ο «Ηλίας» θα δώσει τη συγκατάθεση του να το πάρει το... κορίτσι.
Μια είδηση που θα τους συγκλονίσει έρχεται για τπ «Βουλίτσα» και τον «Μηνά». Η Ελένη Κοκκίδου και ο Αντώνης Αντωνίου πάνω που φαίνεται πως θα έχουν ένα συνηθισμένο καλοκαίρι... χάνουν το σπίτι τους και η ζωή τους θα πάρει τελείως διαφορετική τροπή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved