«Χωρίς Εσένα»: Το ανατρεπτικό φινάλε της σειράς
Media

«Χωρίς Εσένα»: Το ανατρεπτικό φινάλε της σειράς

Η απόφαση να ολοκληρωθεί φέτος η σειρά που υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου, «Χωρίς εσένα», η οποία προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 Ελλάδος και τον ΑΝΤ1 Κύπρου, έχει ληφθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Οι ήρωες, σύμφωνα με το Mytv, αναμένεται να αποχαιρετήσουν το κυπριακό κοινό την Τετάρτη 29 Ιουνίου, ενώ στην Ελλάδα η σειρά θα ρίξει αυλαία στα τέλη Ιουλίου.

Ο πιλότος, από τη στιγμή που γνώρισε την 'Ελενα, αποφάσισε να διαγράψει το παρελθόν και να βάλει στην προσωπική του ζωή μία τάξη. Έτσι, ύστερα από σκέψη και γνωρίζοντας πως η αεροσυνοδός πληροί όλες τις προϋποθέσεις, της κάνει πρόταση γάμου. Προς μεγάλη έκπληξη του, όμως, εκείνη αρνείται. Η απόφαση της 'Ελενας απογοητεύει τον άντρα, ο οποίος εκφράζει τη δυσαρέσκεια του στην Αλεξάνδρα. Λίγες μέρες αργότερα, ωστόσο, η 'Ελενα μετανιώνει για την απάντηση που έδωσε και αποφασίζει να ετοιμάσει ένα ρομαντικό δείπνο για τους δυο τους, σκοπεύοντας να του κάνει εκείνη πρό¬ταση γάμου. Έτσι, προσπαθεί να κρατήσει αποστάσεις από τον αγαπημένο της, θέλοντας μ' αυτό τον τρόπο να του κάνει στο τέλος μια τεράστια έκπληξη. Ωστόσο, η περίεργη συμπεριφορά της προβληματίζει έντονα τον Μιχάλη, του οποίου το μυαλό πηγαίνει στο ότι η 'Ελενα τον απατά. Μην μπορώντας να ελέγξει τον θυμό του, λοιπόν, την κατηγορεί για απιστία, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ανάμεσα τους ένας μεγάλος καβγάς! Και παρότι οι μέρες περνούν, ο άντρας ζηλεύει ολοένα και περισσότερο. Τότε επεμβαίνει η Αλεξάνδρα, η οποία προσπαθεί να τον συνεφέρει και να τον πείσει πως π κοπέλα έχει μάτια μόνο για εκείνον! Μόλις σ πιλότος ηρεμεί, ρίχνει ευθύνες στην πρώην του, πιστεύοντας πως η προδοσία της τον έχει κάνει ανασφαλή. Κατόπιν αποφασίζει να τη διαγράψει οριστικά από τη ζωή του και να κάνει ξανά πρόταση γάμου στην 'Ελενα. Μέρες μετά η μοίρα παίζει ένα σκληρό παιχνίδι... Τη στιγμή που η αεροσυνοδός βρίσκεται στο σπίτι περιμένοντας τον να επιστρέψει από την πτήση του, ακούει στην τηλεόραση πως αγνοείται ένα λίαρ τζετ του οποίου κυβερνήτης είναι εκείνος. Το σοκ για την κοπέλα είναι τεράστιο.
Η Μαρία, η Κάτια, ο Γιάννης και η Φοίβη δεν έχουν φύγει λεπτό από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Δημήτρης. Όλοι τους προσεύχονται να καταφέρει να βγει νικητής από τη σκληρή μάχη που δίνει. Πράγματι, μία μέρα οι γιατροί ανακοινώνουν χαρούμενοι στην οικογένεια πως ο άντρας ξεπέρασε τον κίνδυνο! Ωστόσο, τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί. Η είδηση αυτή αναβάλλει για λίγο τα σχέδια της Φοίβης, η οποία ήταν αποφασισμένη να εγκαταλείψει την Κύπρο και να επιστρέψει στην 'Ελβετία. Αποφασίζει, λοιπόν, να γράψει ένα γράμμα στο οποίο να εξηγεί στον Δημήτρη τον λόγο που παρουσιάστηκε στη ζωή του ως Φοίβη, την πραγματική της ταυτότητα, αλλά και τον έρωτα που ένιωσε για εκείνον από την πρώτη στιγμή που τον είδε. Έπειτα από λίγες μέρες, τη στιγμή που η Μαρία βρίσκεται στο νοσοκομείο, μαθαίνει από την τηλεόραση πως ο Μιχάλης αγνοείται με το λίαρ τζετ. Ωστόσο, τα άσχημα νέα για εκείνη δεν σταματούν σ' αυτό το σημείο, καθώς οι γιατροί την ενημερώνουν πως η καρδιά του Δημήτρη σταμάτα να λειτουργεί. Άραγε, ο πιλότος θα βρεθεί ζωντανός .Οι γιατροί θα σώσουν τον Δημήτρη ξανά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved