Χριστιάνα Μπούνια: «Θέλω να κάνω καριέρα με τη δική μου μουσική»

Χριστιάνα Μπούνια: «Θέλω να κάνω καριέρα με τη δική μου μουσική»

Μετά την αποχώρηση της είδαμε την Τάμτα να βγαίνει μπροστά και να διαμαρτύρεται για τη Νωαίνα, καθώς το τραγούδι της είχε μεγαλύτερη διάρκεια. Η Χριστιάνα Μπούνια ήξερε ότι είχε προγραμματιστεί κάτι τέτοιο;

«Όχι, δεν ήξερα καθόλου ότι είχε δικό της κομμάτι, ούτε ότι θα έπαιρνε τόση ώρα. Εγώ ήμουν σε τέτοια πίεση εκείνη τη στιγμή που ούτε που κατάλαβα πόση ώρα τραγούδησε»


Με τα υπόλοιπα κορίτσια μίλησε;
«Μίλησα με όλους τους παίκτες και τους έχω δώσει και μου έχουν δώσει απίστευτη αγάπη. Αυτό είναι που θα μου λείψει περισσότερο από το παιχνίδι. Είναι τα παιδιά και όλο αυτό που περάσαμε μαζί και για αυτό και σε κάθε Live θα βρίσκομαι εκεί για να νιώθω πως είμαι κι εγώ μέσα στο παιχνίδι»


Από εδώ και πέρα τι σκέφτεται να κάνει;

«Θα συνεχίσω να γράφω τη μουσική μου, γιατί θέλω να κάνω καριέρα με τη δική μου μουσική. Ό,τι προτάσεις μου ανοιχτούν, εννοείται πως είμαι θετική κι αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην το κυνηγήσω μόνη μου», λέει η ίδια στο Τηλεκοντρόλ.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.