Τζώννυ Καλημέρης: «Η Ρούλα έκανε λάθος επιλογή περιεχομένου»
Media

Τζώννυ Καλημέρης: «Η Ρούλα έκανε λάθος επιλογή περιεχομένου»

Για την επιλογή της Ρούλας Κορομηλάνα κάνει την εκπομπή «Bravo Ρούλα» και τι θεωρεί ότι πήγε στραβά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Τζώννυ Καλημέρης.

Η Ρούλα έκανε λάθος;
«Ναι».

Επειδή πήγε ή επειδή έφυγε;
«Έκανε λάθος που έκανε ένα πρόγραμμα που δεν είχε σταθερές δομές, σταθερό άξονα, σκαλέτα. Άρχιζε στις 9 και τελείωνε στις 2. Έβγαινες να φας με τους φίλους σου, είχες δει καμιά ωρίτσα, γύριζες και ακόμη έπαιζε. Καταλαβαίνω όμως γιατί γύρισε».

Γιατί;
«Όλοι την έχουμε ανάγκη την τηλεόραση, δεν μπορούμε δίχως αυτήν όλοι όσοι κάνουμε αυτή τη δουλειά».

Είστε όμως σε θέση να καταλάβετε πότε δεν σας θέλει αυτή;
«Άλλοι ναι, άλλοι όχι. Αυτοί οι οποίοι προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και προσπαθούν να μείνουν νέοι σε ό,τι αφορά τις αντιλήψεις τους και τις προσλαμβάνουσές τους μένουν καιρό στην τηλεόραση. Και στα στελέχη χρειάζονται νέα πρόσωπα».

Αν ήταν άλλη η δομή της εκπομπής, θα τη σήκωνε τη Ρούλα η τηλεόραση;
«Δεν ξέρω. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει να κλείσει η πόρτα σε έναν άνθρωπο με την ιστορία της Ρούλας. Δεν θα της έλεγα να πάει σπίτι της. Θεωρώ ότι η Ρούλα θα έπρεπε να προσαρμοστεί σε έναν νέο τηλεοπτικό ρόλο και όχι να προσπαθήσει να αναπαραγάγει την εποχή τού "Μπράβο". Προσπάθησε να κάνει το "Mega Μπράβο" σε ένα τεράστιο ακριβό σκηνικό δίχως να ποντάρει στο συναίσθημα. Έκανε λάθος επιλογή περιεχομένου. Η Ρούλα, αν είχε προσαρμοστεί στα νέα τηλεοπτικά δεδομένα, ίσως τώρα να θριάμβευε».

Πηγή: Βήμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved