Όλγα Λαφαζάνη: «Είναι χαρά μου που σε δύσκολους καιρούς έχω δουλειά»
Media

Όλγα Λαφαζάνη: «Είναι χαρά μου που σε δύσκολους καιρούς έχω δουλειά»

Η Όλγα Λαφαζάνη είναι σε πολλά πόστα. Καθημερινά έχει εκπομπή στο Epsilon και τα Σαββατοκύριακα είναι «Στα καλά καθούμενα»

Τους τελευταίους μήνες δουλεύεις επτά ημέρες την εβδομάδα, αφού είσαι και στο «Πρωινούλι» και στο «Στα καλά καθούμενα» τα Σαββατοκύριακα. Με την υπερκόπωση πώς τα πας;
Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος που είναι συνηθισμένος στη δουλειά και εξαρχής δεν με τρόμαξε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα. Όταν έχεις σωστό προγραμματισμό και στήριξη από τους δικούς σου ανθρώπους, πιστεύω πως όλα θα βγουν εις πέρας. Άλλωστε, είναι μεγάλη μου χαρά που σε τόσο δύσκολους καιρούς μπορώ να έχω δουλειά, οπότε η κούραση στη δική μου περίπτωση- είναι δευτερευούσης σημασίας. Το σημαντικότερο, βέβαια, για εμένα είναι πως έχω συνδυάσει έτσι τη δουλειά στο κανάλι, ούτως ώστε να μη στερήσω καθόλου χρόνο από την κόρη μου και την οικογένεια μου γενικότερα. Μπορεί πλέον εγώ να ξεκουράζομαι λιγότερο, αλλά η μικρή με βλέπει τις ίδιες ώρες που με έβλεπε και πριν από το επταήμερο» είπε στην Αγορά η Όλγα Λαφαζάνη και συνέχισε: «Δεν το φοβήθηκα, και θα σου πω το «γιατί». Εγώ βλέπω μόνο τα θετικά μιας τέτοιας κατάστασης, υπό την έννοια ότι μου δίνεται εφέτος η ευκαιρία να είμαι σε δύο εκπομπές και να αποκτώ μεγαλύτερη εμπειρία στο κομμάτι της παρουσίασης. Υπάρχει χώρος για όλους τους ανθρώπους και είναι ωραίο ο τηλεθεατής να μπορεί να βλέπει διαφορετικά πράγματα. Επίσης, ο στόχος μας δεν ήταν να ανταγωνιστούμε το πρωινό του ΑΝΤ1, γιατί είναι ένα πρόγραμμα που μετρά πολλά χρόνια στον «αέρα». Προσπαθούμε όλοι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για μία εκπομπή που, όπως γνωρίζουμε μέχρι στιγμής από το κανάλι, θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Ιουλίου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved