Τάνια Μπρεάζου: Οι μονομαχίες στο X Factor και ο φύλακας – άγγελος της
Media

Τάνια Μπρεάζου: Οι μονομαχίες στο X Factor και ο φύλακας – άγγελος της

Η πιο έντονη στιγμή που θυμάται η Τάνια Μπρεάζου, μέχρι στιγμής, από το X-Factor ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που ήταν προτεινόμενη προς αποχώρηση

«Δεν το περίμενα, τρόμαξα πολύ και απογοητεύτηκα. Μέσα μου, όμως πείσμωσα και είπα πως θα τα δώσω όλα. Όταν είπα το τραγούδι της “μονομαχίας” και επέλεξαν οι κριτές εμένα για να παραμείνω, η χαρά μου ήταν ανείπωτη».
Η Τάνια, αντίθετα με όσους υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει καθόλου ανταγωνισμός ανάμεσα στους συμμετέχοντες, παραδέχεται πως αυτό είναι φυσιολογικό σε τέτοιου είδους talent shows.

«Όταν έχεις το ίδιο όνειρο με τον άλλο και έχετε κοινούς στόχους, είναι λογικό να υπάρχει ανταγωνισμός. Εκεί πας για να βγεις νικητής. Από την άλλη, περνάμε πολλές ώρες μαζί και έχουμε δεθεί με τα παιδιά. Τραγουδάμε όλη μέρα, κάνουμε πρόβες και το κλίμα είναι λες και είμαστε σε πενθήμερη σχολική εκδρομή». Πλέον η Τάνια δεν είναι το ντροπαλό και απόμακρο κορίτσι των παιδικών της χρόνων.

«Είμαι κοινωνική και ο χαρακτήρας μου έχει αλλάξει εντελώς τα τελευταία χρόνια». Αυτό είναι κάτι άλλωστε που φαίνεται και στα live του X-Factor, καθώς πέρα από εξαιρετική φωνή, διαθέτει μια εξίσου εντυπωσιακή σκηνική παρουσία. «Κάθε φορά λίγο πριν βγω στο stage, κοιτάζω ψηλά και, όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται, βλέπω ένα πρόσωπο, μια μορφή να μου χαμογελάει έντονα και να μου λέει “πέρασες”. Είναι ο φύλακας-άγγελός μου και κάτι που μου συμβαίνει από την πρώτη κιόλας οντισιόν» αποκαλύπτει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved