Γιώργος Θεοφάνους για Νωαίνα:«Ήταν σοκαριστικό. Το πιο σοκαριστικό είναι ότι είχα μαζί την κόρη μου»
Media

Γιώργος Θεοφάνους για Νωαίνα:«Ήταν σοκαριστικό. Το πιο σοκαριστικό είναι ότι είχα μαζί την κόρη μου»

Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε στην εκπομπή «» και μίλησε για την κίνηση της παίκτριας αλλά και το πώς ένιωσε ο ίδιος εκείνη την στιγμή.

«Θες να κάνουμε τέτοια συζήτηση εδώ; Δεν θα ήθελα να την κάνω. Ήταν σοκαριστικό και για εμένα. Το πιο σοκαριστικό είναι ότι είχα μαζί την κόρη μου που είναι 10 χρονών και την παίρνω μαζί γιατί της αρέσει, η οποία σοκαρίστηκε. Αυτό με απασχολεί εμένα. Εκείνη την ώρα; 9.30 ώρα» είπε ο μουσικοσυνθέτης και κριτής του talent show και συνέχισε με το αν αυτό ήταν αφορμή για ν’ αποχωρήσει η διαγωνιζόμενη:

«Την διώχνω; Λες να την έδιωξα για αυτό; Επέλεξα τον Λέοντα όχι μόνο γιατί είναι δικός μου, αλλά και γιατί πιστεύω στο παρακάτω και επίσης αυτό που άκουσα από την Νωαίνα, του Θεοδωράκη που είπε, ήταν για εμένα, όχι ο ύμνος που είπε η Πέγκυ Ζήνα. Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να τα έχωνα στην Πέγκυ «Τι λες τώρα; Τι ύμνος; Άκουσες τι είναι; Που άμα το δεις σήμερα στο διαδίκτυο δεν εκτίθεμαι εγώ. Δίνω ένα ελαφρυντικό: έχετε κάνει και εσείς ζωντανά μεγάλα πράγματα και πραγματικά συνειδητοποιείς ότι την ώρα που γίνεται αυτό, θέλεις παρασύρεται από όλο αυτό το πράγμα, τον ήχο, δεν τα ρίχνω στους ηχολήπτες προς Θεού καταλαβαίνεις τι λέω, μετά πας στο σπίτι σου και λες «Καλά τι είπα τώρα; Είπα ότι είναι Θεός ο άλλος ή το αντίθετο». Θέλει λίγο μέτρο. Κρατάμε μικρό καλάθι. Εκείνο που με πειράζει περισσότερο στην συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί είναι πολύ καλό το κορίτσι αυτό, έχει πολύ καλή φωνή, έχει σπουδές – έκανε θέατρο, έκανε σκηνοθεσία, γράφει μόνη της – δεν μπορείς να έρχεσαι σε ένα τέτοιο show, σου έχει δείξει η παραγωγή από την αρχή ότι δεν θέλει αυτού του είδους τα πράγματα. Από θέση το έκανε αυτό ο ΣΚΑΪ και εγώ το εκτιμώ πάρα πολύ. Ότι ξέρεις και σε αυτό το κομμάτι δεν θα θυμίζουμε τα παλαιότερα. Δεν θα έχουμε τους ανθρώπους που μπορεί να έχουν κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Έ δεν θα το λύσουμε εμείς το πρόβλημα εκεί, ούτε θα βρίζουμε κανέναν. Κρατήσαμε λοιπόν χαμηλά. Υπήρχαν άτομα με θεματάκια, αλλά δεν περάσαν από θέση της παραγωγής και αυτό είναι υπέρ τους. Όταν έρχεται ένα κορίτσι και φοράει ένα μουστάκι και σου λέει από την πρώτη μέρα «ξέρεις έχασα τον πατέρα μου πριν από μερικούς μήνες και το φοράω για να τον θυμάμαι, αν πάμε λίγο forward και δούμε τον ποπό της με το μπουστάκι εδώ πάνω... εγώ θα σχολιάσω;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved