«Νήσος»: Την Κυριακή στον Alpha
Media

«Νήσος»: Την Κυριακή στον Alpha

Ποπ κορν, καναπές και αγαπημένες ταινίες! Ο Alpha φέρνει στο σαλόνι μας τη... μεγάλη οθόνη και μας χαρίζει στιγμές χαλάρωσης, γέλιου και έντονων συναισθημάτων.

Καλά κρυμμένα μυστικά αναστατώνουν την κλειστή κοινωνία ενός νησιού την Κυριακή 3 Ιουλίου στον Alpha, στις 21:00, στην κωμωδία ελληνικής παραγωγής «Νήσος».

Όταν ο Θεμιστοκλής Δίκαιος, ο τοπικός άρχοντας ενός νησιωτικού χωριού, χάνει αιφνίδια τη ζωή του, η κλειστή κοινωνία του χωριού αναστατώνεται. Όχι τόσο για την απώλεια, όσο για το γεγονός ότι ο αποθανών αφήνει πίσω του μια τεράστια περιουσία, ενώ ήταν άκληρος. Πού την έκρυβε τόσο καιρό; Στα ερωτηματικά τους, έρχεται να απαντήσει η διαθήκη του μακαρίτη, που προβλέπει το μοίρασμα της περιουσίας στις τέσσερις εξουσίες του χωριού: τον πρόεδρο της κοινότητας, τον αστυνομικό διευθυντή, τον δάσκαλο του σχολείου και τον ιερέα της εκκλησίας. Προϋπόθεση, όμως, για να εκτελεστεί η διαθήκη, είναι αυτοί οι τέσσερις να δεχτούν να διαβαστούν δημοσίως στην πλατεία του χωριού τέσσερις σφραγισμένες επιστολές -μία για τον καθένα- το περιεχόμενο των οποίων δεν το γνωρίζει κανείς, παρά μόνο ο... συγχωρεμένος...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved