Ποιος είναι ο νέος άντρας που θα ενταχθεί στη «Μουρμούρα»;
Media

Ποιος είναι ο νέος άντρας που θα ενταχθεί στη «Μουρμούρα»;

Οι αλλαγές στα κανάλια έφεραν ανατροπές και καθυστερήσεις ακόμα και σε δημοφιλείς σειρές.

Έτσι αποφασίστηκε ό,τι δεν προχωράει να κόβεται... έστω κι αν πρόκειται για το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Το ζευγάρι που δεν φαίνεται να κόλλησε με τα δύο άλλα, ο Νικήτας (Γιάννης Τσιμιτσέλης) και η Στέλλα (Δανάη Ευθυμιάδη), παντρεύτηκε και αποχωρεί. Τα δύο άλλα ζευγάρια, ο Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) με τη Βούλα (Ελένη Κοκκίδου), και ο Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) με τη Μαρίνα (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) συνεχίζουν κανονικά για τον 4ο Κύκλο.

Ο «πονοκέφαλος», όμως, είναι το τρίτο νεαρό ζευγάρι που θα προστεθεί. Οι πληροφορίες θέλουν τη Φωτεινή Αθερίδη, κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της θεατρικής συγγραφέως Ελένης Γκασούκα η οποία έπαιξε πρόσφατα μαζί με τον πατέρα της στο θεατρικό του «Δοξα πατρή», να είναι το απόλυτο φαβορί. Μαζί της θέλουν τον Γιάννη Διακάκη, τον νεαρό ηθοποιό που είδαμε στους «Βασιλιάδες».

Όμως, σύμφωνα πληροφορίες, οι δυο τους θα γράφουν οι ίδιοι τα κείμενα τους, και θέλουν να δώσουν κάτι διαφορετικό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανανεωθεί και η συγγραφική ομάδα, ενώ θα παραμείνουν οι σκηνοθέτες Αντώνης Αγγελόπουλος και Διονύσης Φερεντίνος. Πάντως, φαίνεται πως τα γυρίσματα θα αρχίσουν μέσα στο κατακαλόκαιρο ώστε να έχουν αρκετά επεισόδια στα μέσα Σεπτεμβρίου.
Πηγή: Τηλεόραση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved