Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα του Μπρούσκο
Media

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα του Μπρούσκο

Ακόμη ένας επιτυχημένος κύκλος έκλεισε για το Μπρούσκο την Παρασκευή 24 Ιουνίου. Οι ιστορίες που παρακολουθήσαμε, όμως, δεν ολοκληρώθηκαν, μιας και όλοι ετοιμάζονται για τον 4ο και τελευταίο κύκλο, που αναμένεται να προβληθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Οι εξελίξεις, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μytv θα είναι άκρως ανατρεπτικές, και σ' αυτό θα παίξουν ρόλο νέα πρόσωπα, που «εισβάλλουν» στη σειρά: τόσο αυτά που είδαμε στα τελευταία επεισόδια του 3ου κύκλου όσο και αυτά που θα κάνουν την εμφάνιση τους τους προσεχείς μήνες.

Η επιστροφή του Αλκιβιάδη και της Άλκηστης στα Χανιά φέρνει μεγάλες ανατροπές στη ζωή του Σήφη. Ο Κρητικός, από την πρώτη στιγμή, ερωτεύτηκε την κοπέλα και ένιωσε για εκείνη πρωτόγνωρα συναισθήματα. Στο τελευταίο επεισόδιο, οι δυο τους έδωσαν το πρώτο παθιασμένο φιλί τους, αδιαφορώντας για όσα τους κρατούν χωριστά. Αυτός είναι ένας έρωτας ο οποίος θα μας απασχολήσει και την επόμενη σεζόν, μιας και ο Σήφης θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την Άλκηστη, παρότι η ίδια είναι παντρεμένη με τον Αλκιβιάδη, τον παλιό του συμμαθητή και οικογενειακό φίλο του πατέρα του.

Ακόμη, ο Αλκιβιάδης κρατά έναν μυστηριώδη ρόλο. Μπορεί να δίνει την εντύπωση του ευγενικού νέου που τιμά τη γυναίκα του και πασχίζει για τη δουλειά του, ωστόσο δεν δίστασε να αναλάβει την υπεράσπιση του Διαμαντή και του Πάτροκλου, στην επικείμενη δίκη τους, η οποία θα ξεκινήσει στον 4ο κύκλο, αν και γνωρίζει πως είναι ένοχοι. Μία δίκη που αναμφισβήτητα θα φέρει τον Αλκιβιάδη και τον Σήφη αντιμέτωπους, καθώς και οι δύο αναζητούν τη δίκη τους δικαιοσύνη. Παράλληλα, ακόμη ένα σκοτεινό πρόσωπο κάνει την εμφάνιση του. Ο λόγος για τον τοκογλύφο ο οποίος έχει τυλίξει τον Πάτροκλο σε μία κόλλα χαρτί.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο από το παρελθόν των Γιαννακάκηδων και των Ματθαίων, που επιστρέφει με σκοπό να τους διαλύσει. Είναι αυτός που κινεί πλέον τα νήματα αποσπώντας υπέρογκα ποσά από τον Πάτροκλο, θέλοντας παράλληλα να ανατρέψεις ζωές όλων. Ο άντρας αυτός, η ταυτότητα του οποίου θα φέρει μεγάλες ανατροπές στις εξελίξεις της σειράς, μπορεί να ηττήθηκε από τον Σήφη όταν ο τελευταίος κατάφερε τελικά να κλείσει τη δουλειά με τους Ιταλούς, ετοιμάζει όμως και άλλα σχέδια για την οικονομική εξόντωση των δύο οικογενειών.

Στο μεταξύ, και στη ζωή της Αναστασίας έρχονται τα πάνω κάτω. Ενώ ο Ματθαίος προσπαθεί πλέον φανερά να την πείσει να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους, εκείνη γνωρίζει τον Αλέξη, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Κουκουράκης. Η Αναστασία γοητεύεται, προκαλώντας ανασφάλεια και ζήλια στον πρώην σύζυγο της, ο οποίος, νιώθοντας πως τη χάνει, τη διεκδικεί ξανά.

Ακόμη, στη σειρά μπήκε και ο γοητευτικός Μύρος, τον οποίο ενσαρκώνει ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Ο νεαρός κρύβει ένα μεγάλο μυστικό από το παρελθόν του, το οποίο αφορά την ερωτική ιστορία των γονιών του και την εξαφάνιση του πατέρα του. Η Δάφνη, μάλιστα, θα τον βοηθήσει να ξετυλίξει το κουβάρι, με την ελπίδα να συναντήσει τον πατέρα του.

Ωστόσο οι συντελεστές της σειράς, θέλοντας να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, ετοιμάζουν και άλλους ρόλους -εκπλήξη, που θα εντάσσονται στο καστ κατά τη διάρκεια της σεζόν ώστε να βοηθήσουν να ολοκληρωθούν οι ιστορίες, και οι οποίοι θα παίξουν καταλυτικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved