Κωνσταντίνος Καζάκος: «Ήταν αψυχολόγητη απόφαση του ΑΝΤ1 Κύπρου να κόψει το “Ρουα Ματ”»
Media

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Ήταν αψυχολόγητη απόφαση του ΑΝΤ1 Κύπρου να κόψει το “Ρουα Ματ”»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αναφέρθηκε στο κόψιμο της σειράς «Ρουα Ματ».

Κόπηκε η σειρά «Ρουα Ματ»;

Ήταν μια απόφαση του ΑΝΤΙ Κύπρου, ολίγον αψυχολόγητη, το κανάλι ξέρει καλύτερα, γιατί πήγαινε καλά η σειρά. απλώς θέλανε κάποιο άλλο προϊόν, λίγο πιο... φολκλόρ..Ενώ, πήγαινε πολύ καλά και στην Ελλάδα, το κόψανε. Στην Κύπρο έκανε νούμερα τηλεθέασης, αλλά όχι την ώρα που τα ήθελε ο σταθμός. Παιζόταν το μεσημέρι και δεν έκανε τόσο μεγάλα νούμερα, ενώ το βράδυ, στην επανάληψη, έκανε πολύ μεγάλα νούμερα. Ήθελαν ένα απογευματινό σίριαλ, οπότε το αντικατέστησαν με κάτι άλλο.

Ποια αίσθηση σου δίνει, μετά από τόσα χρόνια πορείας στον χώρο, μια δουλειά όταν δεν πάει τόσο καλά όσο περίμενες;

Το έχω συνηθίσει πλέον, είναι κάτι που συμβαίνει. Το ξέρω, δεν είναι κάτι που θα με καταπλήξει αν συμβεί. Καλό είναι να μην συμβεί, αλλά αυτά τα πράγματα είναι μέσα στη ζωή. Τι να κάνουμε; Δεν ζούμε, δυστυχώς, σ' έναν ιδανικό κόσμο. Το παίρνει απόφαση και τελειώνει, ξεμπερδεύει. Λες ότι αυτό τελείωσε, πάμε γι' άλλα. Δεν θα κάτσεις τώρα να στενοχωρηθείς για τέτοια πράγματα, δεν γίνεται. Γυρνάμε σελίδα.

Έχεις αλλάξει πολλές φορές σελίδα στη ζωή σου;

Δεν έχω αλλάξει πολλές σελίδες στη ζωή μου. Έχω αλλάξει μερικές, στα επαγγελματικά, αλλά και στο προσωπικά μου.

Τι έχεις αποφασίσει να μην αλλάξει στη ζωή σου και προσπαθείς γι' αυτό;

Το βασικό είναι να μην χάσω ποτέ τον εαυτό μου, αυτό είναι πρώτο και κύριο. Να μείνω αυτός που είμαι, να με κοιτάζω στον καθρέφτη το πρωί και να χαμογελάω με αυτό που βλέπω, να τα έχω καλά με μένα. Να μην αρχίζεις να κάνεις εκπτώσεις σε διάφορα σημαντικά πράγματα. Να προσπαθείς να βελτιώνεσαι οι συνθήκες τώρα είναι πολύ δύσκολες. Πολλοί άνθρωποι έχουν ισοπεδωθεί λόγω αυτού του οικονομικού πολέμου που βιώνουμε. Έχω δει ανθρώπους που έχουν ισοπεδωθεί κανονικά. Δεν πρέπει να αφήνουμε τον εαυτό μας να συμβαίνει.

Πιστεύεις ότι σου φέρθηκε αυστηρά;

Ναι. αλλά ήταν αναμενόμενο αυτό. Ήξερα πολύ καλά, από μικροί, πως ό,τι και να έκανα θα με περιμένουν με τις... καραμπίνες, δεν θα μου συγχωρούσαν κανένα λάθος, που θα συγχωρούσαν σ' έναν άλλον νέο ηθοποιό, που δεν θα τον έλεγαν Κοζάκο.

Πηγή: Τηλεόραση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved