Σκίζει την ΕΡΤ για τις γκάφες ο…

Σκίζει την ΕΡΤ για τις γκάφες ο…

Σκίζει την ΕΡΤ για τις γκάφες που έχει κάνει και… ψάχνει τα λεφτά που έχει δώσει. Διαβάστε το κείμενό του και θα καταλάβετε τι εννοούμε. 

«Σε ανθρωποφαγία απέδωσε η Βάλια Πετούρη τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, επειδή το περασμένο Σάββατο στην εκπομπή της στην ΕΡΤ μίλησε, με αφορμή το Brexit, για επιστροφή της Βρετανίας στη στερλίνα. Με άλλα λόγια, η επί σειράν ετών πολιτική και πεπειραμένη δημοσιογράφος εκτέθηκε με τα... κουφά λεγόμενα της, που αναμφισβήτητα θα μπορούσαν να ήταν μια γκάφα εκ παραδρομής. Αυτό, όμως, που δεν δικαιολογείται είναι ότι τα άτομα που βρίσκονταν στο κοντρόλ της εκπομπής της δεν άκουσαν την γκάφα της, ώστε να γίνει η διόρθωση on air.

Δυστυχώς, απ ό ,τι φαίνεται, οι... ουκ ολίγοι υπεύθυνοι στην ΕΡΤ δεν ακούν ούτε βλέπουν τα προγράμματα της δημόσιας τηλεόρασης. Και, δυστυχώς, οι γκάφες στο κανάλι της Αγίας Παρασκευής συνεχίζονται ακάθεκτες και βγάζουν μάτι. Τι να πρωτοθυμηθώ! Τον θάνατο του ηθοποιού Μάκη Ρεύματα, μια είδηση του 2012, που «έπαιξε» το 2015, δηλαδή ύστερα από τρία χρόνια, στο νυχτερινό δελτίο της δημόσιας τηλεόρασης; Τις «μαϊμού» live συνδέσεις της ΕΡΤ στα πρωινά δελτία της τον περασμένο Μάρτιο;

Τους παρουσιαστές Γιώργο Δαράκη και Γιάννη Δάρρα στην πρωινή εκπομπή, οι οποίοι τον περασμένο Ιανουάριο διάβαζαν... μπαγιάτικες εφημερίδες (τριών ημερών πριν) ως φύλλα εκείνης της μέρας; Ή τη νεαρή ρεπόρτερ, την οποία στο δελτίο ειδήσεων της περασμένης Τετάρτης, στις 12.00, με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα άκουσα (εντελώς τυχαία) να λέει ότι οι βομβιστές έφτασαν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της... Δευτέρας αντί της Τρίτης που έγιναν οι επιθέσεις;

Θα μου πείτε «ψάχνεις να βρεις ψύλλους στα άχυρα;» Οχι, τα λεφτά μου ψάχνω, που έχω δώσει και συνεχίζω να δίνω για να πληρώνονται άσχετα (και ανέλεγκτα) δημοσιοϋπαλληλάκια και, μάλιστα, στην ώρα τους!» έγραψε ο Αλκίνοος Μπουνιάς σε άρθρο του στην Espresso.

GALLERY