Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς στον Alpha
Media

Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς στον Alpha

Πυρετωδώς προετοιμάζεται η καθημερινή σειρά του Alpha, που βασίζεται σε ένα λατινοαμερικανικό φορμάτ. Ήδη κλείνουν τα πρόσωπα του πρωταγωνιστικού καστ και ετοιμάζονται μέσα στο καλοκαίρι να αρχίσουν γυρίσματα.

Πρόκειται για μία κωμική σειρά που, σύμφωνα με πληροφορίες του Mytv θα προβάλλεται κατά πάσα πιθανότητα στην απογευματινή ζώνη του Alpha. Tην προσαρμογή του σεναρίου αρχικά έκανε η Βίκυ Αλεξοπούλου, η οποία όμως πρόσφατα αποχώρησε. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Οι άνθρωποι της παραγωγής ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις με Έλληνες και Κύπριους ηθοποιούς για να κλείσουν τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ήδη κάποιοι έχουν έρθει σε συμφωνία. Μεγάλη έκπληξη είναι η επιστροφή του Παύλου Ευαγγελόπουλου στη «μικρή οθόνη».

Ο γνωστός ηθοποιός, έπειτα από αρκετά χρόνια, επανεμφανίζεται στην τηλεόραση, μιας και συμφώνησε για να υποδυθεί τον φτωχό πατέρα, ενώ το γιο του θα υποδυθεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Επίσης, συζητήσεις για να συμμετάσχουν έχουν κάνει η Τζένη Μπότση, αλλά και η Αθηνά Οικονομάκου, που πιθανόν θα υποδυθεί μία γυναίκα - πειρασμό, ενώ σε πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε και αρκετούς Κύπριους ηθοποιούς, μιας και είναι ελληνοκυπριακή παραγωγή.

Γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν και στην Κύπρο και στην Αθήνα, ενώ μέχρι στιγμής ο επικρατέστερος τίτλος είναι στη θέση μου, αν και μέχρι να βγει η σειρά στον τηλεοπτικό αέρα, ενδέχεται να επιλεγεί κάποιος άλλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved