Παρουσιάστρια θέλει να παίξει beach volley με τον Τσίπρα
Media

Παρουσιάστρια θέλει να παίξει beach volley με τον Τσίπρα

Ελληνίδα παρουσιάστρια θα ήθελε να μοιραστεί ένα σετ στην καυτή άμμο με τον… Αλέξη Τσίπρα.

«Θα ήθελα να παίξω έναν αγώνα beach volley με τον Αλέξη Τσίπρα. Θα ήθελα να τον γνωρίσω από κοντά για να καταλάβω τι άνθρωπος είναι. Θα έπαιζα μαζί του beach volley γιατί θεωρώ ότι σαν άνθρωπος είναι δραστήριος και θα τον έκανα να αγαπήσει και το άθλημα» τόνισε στην Freddo η Ευαγγελία Τσιορλίδα

Τα επαγγελματικά της δεν την αγχώνουν. Δεν βιάζεται, αφού θέλει να κάνει σίγουρα και σταθερά βήματα: «Είμαι στο Mad TV, όπου παρουσιάζω την εκπομπή Cooler καθημερινά στις 3 το μεσημέρι, ενώ παράλληλα είμαι υπεύθυνη στο εστιατόριο "Tokyo Joe" στη Βουλιαγμένη. Συζητάω κάποια πράγματα για την ερχόμενη σεζόν, αλλά ακόμα δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο».

Το τελευταίο διάστημα δεν την έχουμε δει με κάποιο αμόρε. Η Ευαγγελία ξεκαθαρίζει ότι είναι μόνη, δίνοντας ελπίδες στους πιο τολμηρούς! «Αν αξίζει κάτι και είναι αληθινό, θα ήθελα να ερωτευτώ. Τώρα είμαι μόνη μου, δεν έχω κάποια σχέση. Είμαι πολύ καλά, μου αρέσει που ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Γυμναστική, θαλάσσια σπορ, και φυσικά τα τουρνουά στο beach volley».

Είναι μάλιστα από τους τυχερούς, καθώς έχει ήδη κα-νονίσει και το πρόγραμμα των διακοπών της. «Διακοπές θα πάω στην Κρήτη τον Αύγουστο. Θα αράξω σε μια παραλία 15 μέρες, θα κάνω όλη μέρα surf, θα κοιμάμαι και θα ξεκουραστώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved