Στην Ελλάδα ο Τούρκος καναλάρχης
Media

Στην Ελλάδα ο Τούρκος καναλάρχης

Μέσω των «δυνατών» reality θέλει να μπει στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο ο Ακούν Ιλίκαλι.

Εν μέσω… «πολέμου» μεταξύ καναλαρχών και κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες, έρχονται και οι Τούρκοι ή πιο συγκεκριμένα ίδιος ο Ερντογάν με τον άνθρωπό του να διεκδικήσουν… τηλεοπτική άδεια.

Όλα άρχισαν πριν από μερικούς μήνες, όταν ο φίλος του Ερντογάν, Ακούν Ιλίκαλι άρχισε να «φλερτάρει» με Έλληνες εκδότες και επιχειρηματίες, θέλοντας να διεκδικήσει άδεια για τηλεοπτικό κανάλι. Φαίνεται πως κατ' εντολήν του Πρωθυπουργού της Τουρκίας προσπάθησε να βάλει πόδι και στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Ακούν είναι ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού δικτύου TV8 και διατηρεί άριστες σχέσεις με όλο το πολιτικό κατεστημένο της χώρας του. Όταν αποδείχθηκε ότι θα ήταν δύσκολο να εισβάλει στην Ελλάδα μέσω δικής του συχνότητας βρήκε άλλον τρόπο να μπει στο παιχνίδι.

Τι καλύτερο λοιπόν από το να διεκδικήσει και να πάρει τις άδειες των τηλεοπτικών reality που αρέσουν και να τις διαχειριστεί αυτός με τα ελληνικά κανάλια! Όντας ιδιοκτήτης τηλεοπτικού δικτύου που ειδικεύεται σε αυτά, εύκολα πήρε από τους Ολλανδούς τα «The Voice», «The Voice Kids» και «Survivor».

Ο Ακούν και το επιτελείο του σύμφωνα με την Espresso, βρίσκονται στη χώρα μας, κάνουν ραντεβού και προτείνουν τα τρία reality στα κανάλια για τον χειμώνα. Οι ιδιοκτήτες των καναλιών, μέσα στα προβλήματά τους αυτή την περίοδο για τις άδειες, θα πρέπει να αναλογιστούν ότι η εισβολή ενός κολλητού του «σουλτάνου» και η προσέγγιση στα τηλεοπτικά μας πράγματα μπορεί να μην είναι και τόσο αγαθών προθέσεων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved