Για τρίτη φορά πλουσιόπαιδο ο Ορφέας Παπαδόπουλος
Media

Για τρίτη φορά πλουσιόπαιδο ο Ορφέας Παπαδόπουλος

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος θα συμμετέχει στην σειρά «Προδοσίες», την νέα καθημερινή δραματική σειρά κυπριακής παραγωγής που κάνει ποδαρικό στον ΣΚΑΪ.

«Πέραν του γεγονότος ότι συνεργάζομαι με τον Στράτο Μαρκίδη, με τον οποίο είχαμε ξαναδουλέψει στους “Γαμπρούς της Ευτυχίας”, είναι μια καινούργια εμπειρία για μένα. Ηδη από τα πρώτα γυρίσματα έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Η εμπειρία μου από την Κύπρο είναι πρωτόγνωρη, γιατί είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω εκεί για δουλειά και αυτό λειτούργησε ανανεωτικά για μένα» λέει στην «Εspresso». Και συνεχίζει: «Οσο κι αν είναι σίγουρη η επιτυχία, δεδομένου ότι ο κύριος Μαρκίδης έχει υπογράψει σημαντικές παραγωγές στο παρελθόν, ουσιαστικά είναι ένα καινούργιο στοίχημα για όλους μας». Οσο για τον ρόλο του, αποκαλύπτει: «Υποδύομαι τον Μάρκο, τον γιο του Φίλιππου Σοφιανού και της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, ένα πλούσιο παιδί το οποίο κάνει την επανάστασή του απέναντι στον πάτερα του και στη μητέρα του, και υπερασπίζεται τον έρωτά του. Είναι η τρίτη φορά που κάνω το πλουσιόπαιδο. Δεν ξέρω γιατί μου δίνουν τέτοιους ρόλους και τι αποπνέω».

«Κάθε νέος ρόλος είναι μια πρόκληση. Το γεγονός ότι αλλάζουν οι συντελεστές είναι σαν να ανοίγεις ένα καινούργιο βιβλίο και να ετοιμάζεσαι να γράψεις από την αρχή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved