Νίκος Μουτσινάς: «Έχω πολύ μεγάλη αγωνία γι' αυτό που πάμε να κάνουμε!»
Media

Νίκος Μουτσινάς: «Έχω πολύ μεγάλη αγωνία γι' αυτό που πάμε να κάνουμε!»

Σαν «βόμβα» έπεσε η τηλεοπτική μεταγραφή του Νίκου Μουτσινά στον Alpha.

Μετανιώνει τελικά σήμερα για την απόφαση του να αποχωρήσει από τον Alpha πριν από δύο χρόνια, λέγοντας τότε πως έχει κλείσει ένας κύκλος;

«Είχε πράγματι κλείσει ο κύκλος. Δεν είπα ψέματα. Ούτε ανοίγω τον ίδιο κύκλο. Τώρα κάνω καινούριο κύκλο. Δεν μπορώ, λοιπόν, να μετανιώσω γι' αυτό που συνέβη τότε γιατί για κάποιον λόγο έγινε: έκανα σίριαλ που πάντοτε ήθελα να κάνω, δούλεψα με την Μπεκατώρου, με την οποία πάντα ήθελα να συνεργαστώ, συμμετείχα στο YFSF, βρήκα χρόνο να γράψω, συνέβη και όλο αυτό με τη μητέρα μου. Έγιναν τόσα πολλά μέσα σ' αυτά τα δύο χρόνια... Δεν ξέρω αν έκανα κάτι σωστά ή λάθος τότε, δρω όμως ότι δεν μετανιώνω γι' αυτό. Μη σου πω πως χρειάζεται, κάποιες φορές, και μια ανανέωση, λίγη απόσταση από τα πράγματα, να καταλάβω κι εγώ π έχω ανάγκη, τι θέλουν οι άλλοι από μένα, να το νιώσω διαφορετικά», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Όσο για το αν νιώθει ότι ρισκάρει και λίγο εκ του ασφαλούς τη φετινή τηλεοπτική σεζόν; «Οχι, καθόλου. Έχω πολύ μεγάλη αγωνία γι' αυτό που πάμε να κάνουμε! Δεν ρισκάρω εκ του ασφαλούς, δε το σκέφτομαι έτσι και δεν υπογράφει κανείς με τη βεβαιότητα ότι θα πάει σούπερ μια εκπομπή. Η αίσθηση μου, όμως , από αυτό που βλέπω απ' τον κόσμο, αλλά και τώρα μέσα από την περιοδεία μας, είναι -ότι ένα μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας παρακολουθούσαν παλιά χάρηκε με αυτό που θα συμβεί τη νέα σεζόν. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσω να κάνουμε μια πολύ ωραία εκπομπή, να μην κοροϊδέψουμε τον κόσμο, να έχει πλάκα, να είναι καλοστημένη, να έχει αισθητική», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved