Αχιλλέας Γραμματικόπουλος: «Το να έχεις δουλειά στις μέρες μας είναι ευτυχία»
Media

Αχιλλέας Γραμματικόπουλος: «Το να έχεις δουλειά στις μέρες μας είναι ευτυχία»

Η σειρά «Τα 5 κλειδιά» μπορεί να μην έχει προβληθεί ακόμα στην τηλεόραση, ωστόσο έχει προκαλέσει ήδη το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Την πολυαναμενόμενη παραγωγή του ΑΝΤ1 σκηνοθετεί η Ρέινα Εσκενάζυ και γράφει η Ρένα Ρίγγα.

Ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα γυρίσματα της νέα σειράς, αλλά και τις θεατρικές υποχρεώσεις του. Ο αξιόλογος ηθοποιός νιώθει ευλογημένος που μετά τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική παραγωγή «Χωρίς εσένα», τις παραστάσεις του στο «Γλυκό πουλί της νιότης» και τη σκηνοθεσία της καλοκαιρινής παραγωγής του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια» ήρθε η πρόταση από τον φίλο του και παραγωγό Κώστα Χριστοφόρου.

«Το να έχεις δουλειά στις μέρες μας είναι ευτυχία. Με κέρδισε αμέσως ο ρόλος που μου πρότεινε ο Κώστας και τον ευχαριστώ γι' αυτό» λέει στην «Espresso» ο ηθοποιός και συνεχίζει: «Στη σειρά θα υποδυθώ τον Σέργιο, έναν πρώην αστυνομικό που στην εξέλιξη της ιστορίας, για να χρησιμοποιήσω και τον τίτλο του βιβλίου, γίνεται ο άνθρωπος-κλειδί».

Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης δεν παραλείπει να αναφερθεί στην ευκαιρία που του δίνεται για ακόμη μία φορά να δουλέψει πάνω σε ιστορία της Λένας Μαντά. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που εμφανίζομαι ξανά σε έργο της κυρίας Μαντά μετά το “Βαλς με 12 θεούς”.

«Τη θεωρώ εγγύηση για την επιτυχία! Όσο για τη Ρέινα Εσκενάζυ, έχω να πω ότι αγαπώ τον τρόπο που δουλεύει, περάσαμε πολύ καλά πέρυσι. Πριν από λίγες μέρες γνώρισα και τη Ρένα Ρίγγα, ενώ με τον σεναριογράφο Κώστα Βαζάκα έχουμε συνεργαστεί ήδη σε δύο δουλειές, το “Όνειρο ήταν” και “Το δαχτυλίδι της φωτιάς”» καταλήγει ο Αχιλλέας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved