«Rising Star»: 7.000 άτομα έχουν δηλώσει συμμετοχή στο talent show
Media

«Rising Star»: 7.000 άτομα έχουν δηλώσει συμμετοχή στο talent show

To Rising Star αναμένεται να σπάσει ρεκόρ συμμετοχών, αφού μέχρι στιγμής έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους περισσότερα από 7.000 άτομα.

Στο πλατό υπάρχει ένας ειδικός χώρος όπου κάθονται οι υποψήφιοι που έχουν επιλεγεί, χωρίς όμως να γνωρίζουν πότε θα εμφανιστούν. Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, ο παρουσιαστής ανακοινώνει το όνομα αυτού που θα διαγωνιστεί και αμέσως αρχίζει να προβάλλεται ένα βίντεο με πληροφορίες για τη ζωή του. Στα λίγα λεπτά που διαρκεί το βίντεο, οι τηλεθεατές δηλώνουν αν θέλουν να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη ψηφοφορία. Ο υποψήφιος δεν εμφανίζεται μπροστά στο κοινό που υπάρχει στο πλατό και στην κριτική επιτροπή. Ανάμεσα τους, υπάρχει ένας «τοίχος». Αφού έχει μια σύντομη συνομιλία με τον παρουσιαστή φτάνει η μεγάλη στιγμή. Την ώρα που ξεκινά το τραγούδι, αρχίζει και η ψηφοφορία. Ο τοίχος που υπάρχει μπροστά του μετατρέπεται σε γιγαντοοθόνη και από τις δύο πλευρές. Το κοινό, οι κριτές και οι τηλεθεατές βλέπουν εκεί την προσπάθεια του, ενώ αυτός βλέπει τα πρόσωπα των τηλεθεατών και των κριτών που αποφάσισαν να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης, καθώς και το ποσοστό που ανεβαίνει συνεχώς. Αν καταφέρει να φτάνει το 70%, ο τοίχος ανεβαίνει κι ο υποψήφιος περνά στην επόμενη φάση. Η ψήφος του κάθε κριτή αντιστοιχεί με 7% στο συνολικό ποσοστό του. Αν είναι δηλαδή τρεις οι κριτές, δεν μπορούν να του δώσουν παραπάνω από 21%. Αμέσως μετά τις οντισιόν, -ξεκινούν οι μονομαχίες. Καθώς οι διαδικασίες προχωρούν, το ποσοστό των κριτών μειώνεται, για να φτάσει στον τελικό μόλις στο 1%. Ο μεγάλος νικητής του ελληνικού «Rising Star» θα λάβει δυο μοναδικά έπαθλα. Ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music 35.000 ευρώ καθώς και το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.

Όσον αφορά στους συντελεστές του talent show ο παρουσιαστής θα είναι ο Γιώργος Λιάγκας ενώ για την κριτική επιτροπή σε συζητήσεις βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή, ο Χρήστος Μάστορας από τις Μέλισσες , αλλά και η Έλενα Παπαρίζου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved