Η σκληρή κριτική στην Καινούργιου πριν ξεκινήσει την εκπομπή της
Media

Η σκληρή κριτική στην Καινούργιου πριν ξεκινήσει την εκπομπή της

Μια νέα αρχή θέλει να κάνει στο Espilon η Κατερίνα Καινούργιου. Ωστόσο δεν λείπουν οι σκληρές κριτικές στην παρουσιάστρια που της… «κόβουν τα φτερά».

«Με δεδομένο το γεγονός ότι η παρουσιάστρια θα κληθεί μέσα από το κανάλι του Περιστερίου να καλημερίζει κάθε μέρα πολύ πρωί τους τηλεθεατές, εννοείται ότι θα πρέπει να αλλάξει άρδην το μακιγιάζ και το στάιλινγκ που έχει υιοθετήσει και για το οποίο έχει ακούσει τόοοσα πολλά! Και όχι άδικα... Δεν είναι δυνατόν η Κατερίνα να βγαίνει κάθε μέρα στις 7 το πρωί στον αέρα και να έχει κάγκελο τη βλεφαρίδα και τρία χιλιόμετρα τρέσες στα μαλλιά.

Εννοείται πως πρέπει να χαλαρώσει το μακιγιάζ της. Επιβάλλεται να κινηθεί σε πιο φυσικούς, γήινους τόνους, όπως επίσης θα πρέπει να απαρνηθεί και τις κομμώσεις-υπερπαραγωγή, γιατί διαφορετικά θα φαντάζει σαν να ΄χει έρθει στο πλατό μετά από εμφάνιση σε μπουζουκλερί. Φυσικά εκτός από τη ριζική αλλαγή στο μακιγιάζ και στα μαλλιά της, εννοείται πως θα πρέπει να αλλάξει εντελώς και τις επιλογές της σε ό,τι έχει να κάνει με τα ρούχα της. Με χρυσοποίκιλτες τουαλέτες, αβυσσαλέα ντεκολτέ και σι-θρου μπλουζάκια με πλάτες έξω, σε πρωινή εκπομπή δεν πας. Το πολύ-πολύ να πας μέχρι τον γάμο της θειας μου της Μαρίτσας κι αυτό αν είσαι κουμπάρα!

Με άλλα λόγια φέτος είναι η χρυσή ευκαιρία της Κατερίνας να μας αποκαλύψει το κορίτσι που κρύβει μέσα της. Πρέπει να καταλάβει πως μόνο καλό θα είναι να ακολουθήσει τις προσταγές μιας πιο natural εμφάνισης. Αλλωστε, αν κάνει το λάθος η Κατερίνα και δεν αλλάξει την εμφάνισή της on-air, θα γίνει εύκολος στόχος αυστηρών κριτικών, όπου πολλές από αυτές θα εξαντλούνται στην εμφάνισή της και με το περιεχόμενο της εκπομπής της ουδόλως θα ασχολούνται. Κατά τα’ άλλα; Η ξανθομαλλούσα τηλεαστερίδα θα πρέπει να πλαισιωθεί από ικανούς ανθρώπους τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, που ο λόγος τους θα έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα.

Την αρχισυνταξία της εκπομπής έχει αναλάβει ο Θέμης Μάλλης και αυτό είναι καλό για εκείνη. Είναι ένας έμπειρος δημοσιογράφος που ξέρει καλά πώς να χαρίζει στις παρουσιάστριες. Μάλιστα, λόγω της μεγάλης τηλεοπτικής προίκας που έχει, θα ήταν χρήσιμος εκτός από το κοντρόλ να κατεβαίνει και στο πλατό. Η παρουσία του θα είναι σωτήρια για την Κατερίνα. Και μια και η κουβέντα ήρθε στους δημοσιογράφους, αν η οικοδέσποινα της brand-new πρωινής ζώνης του Epsilon θέλει να μακροημερεύσει, θα πρέπει να απαιτήσει το πανελάκι που θα στηθεί να μην απαρτίζεται μόνο από ωραίες παρουσίες. Live εκπομπή δεν νοείται χωρίς δημοσιογράφους. Από την άλλη μεριά και η ίδια θα πρέπει να είναι αποφασισμένη να τολμήσει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς να στρογγυλεύει τις απόψεις της για να μη χαλάει τις αστείες σοουμπιζίστικες, και όχι μόνο, ισορροπίες.

Την ίδια ώρα θα πρέπει να αποφασίσει να τσαλακώσει την εικόνα της. Να χαλαρώσει, να γλυκάνει, να αυτοσαρκαστεί, να γίνει πιο άμεση...» έγραψε στο TV Έθνος η Νάνσυ Νικολαΐδου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved