Μπέσυ Μάλφα: «Ήθελα να είμαι στο YFSF αλλά δεν έκατσε»
Media

Μπέσυ Μάλφα: «Ήθελα να είμαι στο YFSF αλλά δεν έκατσε»

Η Μπέσυ Μάλφα δεν ήταν στο τελευταίο YFSF, αλλά παραμένει θετική για το μέλλον.

Στο «Your face sounds familiar» μου είχες πει ότι ήθελες να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή, αλλά δεν σε είδαμε.
«Το ήθελα, αλλά δεν... έκατσε. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί. Αν μου το προτείνουν, θα ξαναπάω, δεν έχω αντίρρηση. Τώρα, στην τηλεόραση δεν ξέρεις καν τι θα γίνει» είπε στο Λοιπόν.

Η μία σου κόρη έκανε το καλλιτεχνικό της ντεμπούτο πρόσφατα.
«Και οι δύο κόρες μου σπουδάζουν στη δραματική σχολή, πηγαίνουν να γίνουν ηθοποιοί. Η Νίκη έχει ξεκινήσει να εμφανίζεται, η Όλγα δεν έχει βγει να δουλεύει επαγγελματικά»

Ασχολείσαι μαζί τους στο κομμάτι της υποκριτικής;
«Όχι, δεν ασχολούμαι μαζί τους, μάλιστα δεν τις ετοίμασα καν για να δώσουν στη Δραματική, προετοίμασε ο Νίκος Νίκας. Μαζί με τα κορίτσια κάναμε τη θεατρική αγωγή, για 3 χρόνια, ήταν στην ομάδα μου. Έχω μία υπέροχη ομάδα με ηθοποιού. Οι κόρες μου είναι στη σχολή του Θεοδοσιάδη είναι πολύ χαρούμενες. Δεν ασχολούμαι πια, αισθάνομαι ότι πρέπει να τις αφήσω λίγο μόνες τους, ούτε ο Γεράσιμος, τις αφήνουμε και οι δύο, πια είναι το δικό τους κομμάτι».

Τι θέλεις να έρθει τώρα πια στη ζωή σου;
«θα ήθελα να έχουν υγεία τα αγαπημένα μου πρόσωπα και όλος ο κόσμος. Θέλω η Ελλάδα να βγει γρήγορα από αυτή την περιπέτεια, οι Έλληνες να βρουν το κουράγιο να συνεχίσουν, να είναι χαρούμενοι, να αρχίσουν να αντιστέκονται στην πλέμπα, να έρθουν καλύτερες μέρες για τη χώρα μου. Δεν μπορώ να ευχηθώ κάτι για τον εαυτό μου»

Πέρασες πολύ δύσκολα με την ασθένεια και την απώλεια της μητέρας σου. Έχεις σκεφτεί να σταματήσεις να δουλεύεις για λίγο και να κάνεις διακοπές;
«Ναι, θέλω πολύ να κάνω διακοπές. Έχω τη χαρά να έχω 10 ημέρες τον Αύγουστο, όπου θα κάνω διακοπές. Παίρνω τα παιδιά, τον Γεράσιμο και πάμε 10 ημέρες κάπου, όπου δεν θα μας βρίσκει κανένας».

Δεν είναι ανακοινώσιμοι ο προορισμοί;
«Δεν είναι, δεν τον λέω, θα κλείσω κινητά, έτσι. Όλο και κάποια φωτογραφία θα «ανεβάσω», αλλά τουλάχιστον 2-3 ημέρες θα αισθανθώ ήσυχη, θα τις «ανεβάσω» προς το τέλος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved